Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Zήτημα ζητήματος του ζήτουλα

2013-06-17 20:30

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Πυρετώδεις και μαραθώνιες είναι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των διοικήσεων του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδος Ολυμπιακού και της νεοσκότιστης (μόλις φέτος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία) στη Γαλλία Νις για την απόκτηση του ταλαντούχου εξτρέμ Γιοάν Μολό. Μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι κοντά στο να συμφωνήσουν το ποσό που θα πληρωθεί η Πειραϊκή ΠΑΕ από την Γαλλική για να αποκτήσει τον 24χρονο Βέλγο μεσοεπιθετικό.
Το μεγαλύτερο αγκάθι στην συμφωνία των δύο ομάδων ακούει στο όνομα μίας ελεεινής, ανθελληνικής, Αγγλικής ομαδούλας που πετάγεται, όπου βρει ενδιαφέρον άλλης ομάδας, για να κάνει χαλάστρα. Για να καταλάβει κανείς πόσο σπαστικοί είναι, κατάντησαν να πάρουν ελεύθερους τον Καραγκούνη και τον Μπόατεγκ, μόνο και μόνο για να μην συνεχίσουν την καριέρα τους στις δύο ομάδες του κέντρου.
Παρά τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει και αυτή η περίπτωση, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει δυναμική παρέμβαση σε απάντηση των παιχνιδιών των ατζέντηδων, οι οποίοι σίγουρα θέλουν να ανεβάσουν την τιμή του παίκτη τους και να ζητήσει από την διοίκηση του γαλλικού Κολοσσού να καταβάλει ένα ποσό και στην Αγγλική «ομάδα» για να μην μας πρήζει άλλο με το υποτιθέμενο ενδιαφέρον της.
Ένα – ένα, λοιπόν τα προβλήματα δείχνουν να ξεπερνιούνται και το μόνο που απομένει είναι η χρονική διάρκεια της υποστήριξης του παίκτη στα συσσίτια όλων των ενοριών του Πειραιά (η διοίκηση, προς τιμήν της, - σε αντίθεση με κάποιων άλλων ομάδων- δεν δέχτηκε ο παίκτης να πληρώσει την ομάδα για όσο έχει την τιμή να επιλέγεται να αγωνίζεται στον σύλλογο).
Άλλη μία μεταγραφική επιτυχία, είναι ζήτημα χρόνου και ζητήματος.

Αναζήτηση στο site