Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Η Ομάδα μας

Χριστορακόπουλος Σωτήριος

Χριστορακόπουλος Σωτήριος

Ο Τιτάνας

Αυτό το ιερό τέρας της δημοσιογραφίας, ο Δον Κορλεόνε του τύπου, εντάχθηκε στην Dream Team της ενημέρωσης για να σας βοηθήσει να ξεστραβωθείτε. Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα. Ξεκίνησε την καριέρα του σχολιάζοντας τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του νηπιαγωγείου του. Στο δημοτικό μεταπήδησε στο ρεπορτάζ, ψάχνοντας να βρεί μπάλες που έπεφταν στον γκρεμό στο ιστορικό γήπεδο "Σαν Ρέμα" του Πολυδρόσου, στο Ρέμα Χαλανδρίου. 

Μεγαλώνοντας βρήκε την πραγματική του κλίση. Απέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις της πρώτης γυμνασίου κι έτσι αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην υπηρεσία της αλήθειας και της καθαρής δημοσιογραφίας. 

 

Ουρτ ρεμαλια.

Τζέιμς Πόντ

Τζέιμς Πόντ

 

Χρόνια μάχιμος δημοσιογράφος – μάνατζερ (όχι σαν κάτι λιμά που κρύβονται πίσω από το πρώτο) στο μέτωπο της πρώην Σοβ. Ένωσης, θα είχε καλύψει τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που θα λάμβαναν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ευρασίας, εάν δεν είχε κάνει το λάθος να ζητήσει άδεια από την κυβέρνηση να μετακίνηθει στην άλλη πλευρά της πόλης για να καλύψει το ρεπορτάζ του αγώνα της σχολικής του ομάδας με αποτέλεσμα να θεωρηθεί κατάσκοπος.
Σαφώς και αυτή η ατυχία του, σε συνδυασμό με το δαιμόνιό του, τον καθιέρωσαν στην πιάτσα σαν κυνηγό ταλέντων. Σε αυτή του την δραστηριότητα, κέρδισε τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής κοινωνίας, καθώς του είχαν ανατεθεί σχεδόν όλες οι περιπτώσεις ταλέντων που δεν ήταν συνεργάσιμα με τους προέδρους των ομάδων.
Η απεριόριστη εκτίμηση που του έτρεφε η τοπική κοινωνία τον οδήγησε στην άτακτη έξοδό του από την χώρα, μόλις κατέρρευσε το δημοκρατικό πολίτευμα, προτιμόντας σαν προορισμό για συνέχιση της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο την Ελλάδα, γιατί, οπουδήποτε αλλού, υπάρχει νόμος…

Μπίχλας Τεόφιλο

Μπίχλας Τεόφιλο

Γέννημα - θρέμμα των ποδοσφαιρικών γηπέδων της Ιορδανίας με τεράστια καριέρα σε Σουδάν, Τατζικιστάν και Χονγκ Κονγκ ο έγκριτος συνάδελφος βρέθηκε στο επάγγελμα από ένα καπρίτσιο της τύχης. Μετά τον 400ο του αγώνα με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας του Τζατζικιστάν και ενώ ανακοίνωνε την λήξη της καριέρας του ο δημοσιογράφος που έπαιρνε τη συνέντευξη πέθανε αιφνιδίως από χτύπημα πυραύλου εδάφους-χοληστερίνης. Ο διεθνής Μπίχλας πήρε το μικρόφωνο και τελείωσε μόνος του τη συνέντευξη, ερωταπαντώντας τον εαυτό του. Από εκεί κατάλαβε ότι κλίση του είναι η εγκυρη ενημέρωση. 

Κοσμεί το team του "Τ" πλεον και η γλαφυρή του πέννα υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων τα ιδανικά της ελευθερίας κατανάλωσης πιτόγυρων.

Χατζηγαργαρινουλάκης Πετρος Βασίλης

Χατζηγαργαρινουλάκης Πετρος Βασίλης

Το μάτι

Από μικρός στο κουρμπέτι δεν του ξέφευγε τίποτα. Γυμνιστριες στην Πάρο, το χαρτί του μπροστινού του στις εξετάσεις του σχολείου, η καλή διάθεση του διοικητή στο στρατό. Δικαίως εξελίχθηκε ως ικανότατος ρεπόρτερ-σκάουτερ-καφετζής και κοσμεί με την παρουσία του το τιμ του "Τ".

Αναζήτηση στο site