Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

To απόλυτο σχέδιο

2014-07-01 21:39

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Καλό μήνα, λοιπόν, καθώς, μαζί με το παράθυρο των καλοκαιρινών μεταγραφών άνοιξε και η πόρτα για την δική σας έγκυρη ενημέρωση. 

Για τον όρο έγκαιρη, ουδείς λόγος γίνεται, πλέον, καθώς η επανάληψη ονομάτων και καταστάσεων, έχει κάνει αυτήν την τόσο ενδιαφέρουσα δουλειά, της σωστής πληροφόρησης του αναγνώστη, την στιγμή που οι λοιποί ουτιδανοί ανταγωνιστές κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, να την κλαίνε οι Ρέγες. 

Και αυτός που προτείνεται κάθε χρονιά, ξέρει και θέλει, αλλά και όλοι οι συνεπώνυμοί του. Έχουμε λοιπόν, ως δεδομένη και πάγια, τη σοβαρής πολιτική που χαράχθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ του μεγάλου λιμανιού, η οποία και αυτή τη χρονιά θα σεβαστεί τα ήθη και τα έθιμα του κόσμου, του οποίου η αγάπη και η στήριξη καθιέρωσε τον σύλλογο στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε λογής λωποδύτη που έγινε ατζέντης, πουλώντας σερβιτόρους, τορναδόρους και δασεργάτες σε απελπισμένες ποδοσφαιρικές ομάδες, που δεν ξέρανε τι να κάνουν τα λεφτά τους. 

Επειδή, λοιπόν, ομάδα ή συνταγή που κερδίζει, δεν αλλάζει, ετοιμαστείτε πάλι, στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, να μην αναγνωρίζουμε άνθρωπο, εντός του αγωνιστικού χώρου. Για όσους αμφέβαλλαν ζωηρά για το παραπάνω ενδεχόμενο, ήρθε η αποφράδα αυτή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία εκτός από τους δανεικούς, θα μας εξαφανίσει και τους μόνιμους. Τουλάχιστον 3 βασικοί παίκτες αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να ξεγελαστεί κάποιος και να κάνει το χειμερινό κάζο της Φούλαμ, να μοιάζει με την μεταγραφή του αιώνα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεδομένης λοιπόν, αυτής της τακτικής που κάθε χρονιά θέλει 30 να έρχονται και να αντικαθιστούν τους 20 που φεύγουν και σε συνδυασμό με το καθιερωμένο έθιμο της τελευταίας τριετίας που θέλει όποιον φεύγει να αντικαθίσταται από κάποιον χειρότερο, πιστεύω ότι έχετε αντιληφθεί και οι ίδιοι, πως αυτή τη χρονιά το μεταγραφικό πάρε – δώσε, θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

Φυσικά, την παρούσα στιγμή, το παρασκήνιο, εντός της ΠΑΕ και των γραφείων των άτυπων συνιδιοκτητών των ποδοσφαιριστών της, οργιάζει μεν, αλλά τα στελέχη είναι πολύ προσεκτικά για τυχόν διαρροές, καθώς το Μουντιάλ είναι σε εξέλιξη και οι ντελιβεράδες, ειδικά για τον πρόεδρο και τον υπεύθυνο τύπου, πηγαίνουν και έρχονται σε ρυθμούς που είναι αδύνατον να δουλέψει οποιοσδήποτε εντός του κτηρίου της Π. Αλεξάνδρας. 

Προφανώς, το τελευταίο, δεν αφορά τους αναγνώστες του «Τ»: Εμείς είμαστε εδώ, ανοίξαμε μόνο για εσάς και σας περιμένουμε, για παραδόσεις και στο σπίτι. Τηλέφωνο και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας, δεν δίνουμε, γιατί σας βρίσκουμε εμείς, αφού ξέρουμε τι ακριβώς θέλετε, πότε το θέλετε και πώς να σας το σερβίρουμε, ώστε να μην σας κάτσει και βαρύ, μέρες που είναι.

Αναζήτηση στο site