Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ότι πάρεις 100

2013-08-23 21:04

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Αυτό, που μόλις έπιασες, ασ’ το κάτω, γιατί κάνει 300.

Οι εποχές για τις μεγάλες ευκαιρίες για τις οποίες γινότανε λόγος από τους ιθύνοντες της Πειραϊκής ΠΑΕ, έφτασε κύριοι και τώρα η ομάδα βρίσκεται σε θέση να παραχωρήσει έναντι καλών τιμών οποιονδήποτε παίκτη κινεί υποψία ενδιαφέροντος άλλης ομάδας. Μετά τον Φέισα, ήρθε και η σειρά του Χολέμπας και του Μασάντο να παραχωρηθούν έναντι ενός σεβαστού ποσού, καθώς, οι αντικαταστάτες όλων έχουν εντοπιστεί και αν και στην περίπτωση του Μπονγκ, επήλθε το μοιραίο, για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, εξετάζονται διεξοδικά όλες οι παράμετροι, ώστε να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής το οποίο θα οδηγήσει στο κλείσιμο μίας μετακίνησης.

Πηγές εντός του συλλόγου, αναφέρουν ότι ξεσκονίζεται το ιστορικό όλων των περιπτώσεων και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε όσες παρουσιάζουν δυσκολίες λόγω ιατρικού ιστορικού και οικογενειακών προβλημάτων. Σαφώς και δεν θα ήταν σώφρον από μέρους της ΠΑΕ, μετά από έναν τέτοιο μεταγραφικό ντεμαράζ, παρόμοιο του οποίου δεν ενθυμείται κανείς γιατί δεν ξανασυνέβη, να φαίνεται ότι οι μεταγραφή κολλάει στα οικονομικά ανταλλάγματα. Το τελευταίο, βέβαια, δεν ισχύει στην περίπτωση που προκύψει ζήτημα για ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, σε καλή ηλικία που αγωνίζεται σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα:

Κανέναν, άλλωστε δεν θα ενοχλούσε να προκύψει ζήτημα με τον Κεντίρα και να μην τα βρει ο σύλλογος στα οικονομικά ανταλλάγματα. Αν τώρα, σε όλα αυτά, προστεθεί και η άνευ προηγουμένου στήριξη που παρέχεται στον προπονητή, μπορεί εύκολα κανείς να συμπεράνει, ότι ακόμα και όλα να στραβώσουν και να βρεθεί κάποιος μεταγραφικός στόχος προ των πυλών του Ρέντη, μία αλλαγή προπονητή και ειδικά η πρόσληψη κάποιου, που είναι της φιλοσοφίας να αξιοποιεί το δυναμικό που παραλαμβάνει, θα αποβεί καθοριστική στην αποτροπή κάθε τέτοιου απευκταίου γεγονότος. Διαλέχτε!

Αναζήτηση στο site