Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Το ταξίδι - αστραπή και η απάντηση - κεραυνός!

2013-06-15 18:22

Γράφει ο Τζέιμς Πόντ

Ο καταλανός ποδοσφαιριστής Τζοάν Βέρδου, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον άνθρωπο του Ολυμπιακού, στην Βαρκελώνη (βλ. ρεπορτάζ εφημερίδας, της 8/6 και κλάψτε, οι υπόλοιποι – καθώς εμείς τα λέγαμε… ), ήρθε αιφνιδιαστικά την Πέμπτη στην χώρα μας. Σκοπός της επίσκεψής του, ήταν να δει από κοντά την πόλη και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, με σκοπό να βρει μία πιο πρωτότυπη αφορμή, από την δυναμικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, για να αιτιολογήσει την απόφασή του να υπογράψει αλλού, έστω και με αρκετά λιγότερα.

Το στοιχείο που κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στην επίσκεψη του ποδοσφαιριστή ήταν η βιασύνη την οποία επεδείκνυε σε κάθε του κίνηση. Μάλιστα, κατόπιν σχετικής ερώτησης που του έγινε, ο παίκτης αποκάλυψε ότι φεύγοντας από την Βαρκελώνη, κλείδωσε την σύζυγό του στο μπάνιο του σπιτιού καθώς του κάνει πολλά επεισόδια διαμαρτυρόμενη για το πάθος του παίκτη για την συλλογή σπάνιων πεταλούδων, ένα χόμπι που οπωσδήποτε προϋποθέτει πολλές ώρες απουσίας. Δεδομένου του χαρακτήρα και της αδυναμίας του παίκτη, η σύζυγός του, λογικά δεν πίστεψε τον σύζυγό της, όταν αυτός της είπε ότι υπάρχει ενδιαφερόμενη ομάδα από την Ελλάδα που να δίνει 1,4 εκ. καθαρά για της υπηρεσίες του (υπάρχουν και φήμες που λένε ότι η σύζυγός του αγνοεί και το πραγματικό του επάγγελμα).

Ως εκ τούτου, η συνάντηση δεν κατέληξε σε συμφωνία καθώς ο παίκτης δεν τα πηγαίνει καλά με την κλασσική μουσική και επομένως, δεν κατάφεραν οι άνθρωποι της ομάδας του λιμανιού να αποσπάσουν την υπογραφή του, με αποτέλεσμα οι πιτσιρικάδες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί να αρκεστούν στα αυτόγραφα του Λεάντρο, που κλήθηκε, για αυτό το λόγο, εσπευσμένα καθώς απουσίαζε ο Σιόβας στην Αμερική.
Η πλευρά του παίκτη, κατά την αποχώρησή του, για την Βαρκελώνη δεσμεύτηκε να απαντήσει στην πρόταση των ερυθρολεύκων για διετή συνεργασία, με τον ορίζοντα της απάντησης του να ορίζεται ως την Τετάρτη όπως χαρακτηριστικά ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής με ερυθρόλευκη προϋπηρεσία, Πάρης Άντζας.

Αναζήτηση στο site