Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Τακτική και κατάποση

2013-06-30 17:42

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Διανύαμε μία εβδομάδα ρουτίνας, όπως εξελισσόταν μέχρι την Πέμπτη, στα δρώμενα της ΠΑΕ, όπου είχαμε τις καθιερωμένες διαψεύσεις σε πάσης φύσεως δημοσιεύματα, εκούσιά τε και ακούσια και μία εντυπωσιακή ανατροπή μέσα στο τελευταίο διήμερο: Μεγαλύτερη εντύπωση και από την μεταγραφή του Βάις στον σύλλογο του Πειραιά, η οποία, βέβαια, περιείχε και την απαραίτητη δόση διάψευσης, προξένησε η άμεση αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επιβεβαίωση της διοίκησης της Μαρσέιγ για τις φημολογούμενες έως τότε, επαφές των δύο για τον ποδοσφαιριστή Αμαλφιτανό. Η διοίκηση της ΠΑΕ, επειδή δεν μασάει, αλλά μόνο καταπίνει αμάσητα όχι μόνο τέτοια τεχνάσματα, αλλά ας αρκεστούμε σε αυτά για την ώρα, απάντησε άμεσα με επιβεβαίωση των φημών. Ενημερώνοντάς σας εντός της εβδομάδας για την κρισιμότητα των στιγμών στο μέλλον της παγκόσμιας αγοράς και την λεπτότητα των χειρισμών που απαιτούνταν από την περίσταση, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η διοίκηση των Πειραιωτών, έπραξε το καλύτερο για όλους.
Ο αναγνώστης που λέγαμε, τότε, αυτός που έχει τον Υπουργό Υγείας που του αξίζει, πιστεύει πως η εν λόγω κίνηση είναι μία τυπική επιβεβαίωση: Λοιπόν, λεβέντη μου, πες του, την επόμενη φορά που θα κατέβει στο κέντρο να συναντηθείτε για καφέ, να μην πάρει μαζί του το πρόβατο με το λουρί του σκύλου, έμαθε πλέον ο κόσμος και ξέρει από έξυπνους. 
Η συγκεκριμένη επιβεβαίωση είναι ο ορισμός της κίνησης τακτικής υψηλού επιπέδου, που όλοι εσείς, ντρεπόσαστε ακόμα και να την διαβάσετε, πόσω μάλλον να την επεξεργαστείτε. Εμείς που δεν βρήκαμε την ντροπή κανενός, σας παραθέτουμε στο πιάτο την λύση του μυστηρίου: Αφού τόσο καιρό απαντούσαν αρνητικά σε φημολογίες, τώρα που παρουσιάστηκε μία επιβεβαίωση τέτοιας φημολογίας από άλλον σύλλογο, έσπευσαν να επιβεβαιώσουν την επιβεβαίωση του άλλου συλλόγου, ούτως ώστε, εμμέσως πλην σαφώς, (καθώς, αφού δύο αρνήσεις κάνουν μία κατάφαση, προφανώς ισχύει και το αντίστροφο των δύο καταφάσεων να παράξουν μία άρνηση), να προβούν σε μία διάψευση άλλης μορφής η οποία θα περάσει τον διάλογο σε νέα επίπεδα.
Όποιος δεν έχει καταλάβει το πιο πάνω σκεπτικό τώρα, να πει στον φίλο του, που λέγαμε, να του φέρει και δύο κιλά μανούρι και τρία κιλά τυρί φέτα Μαΐσια (ξέρει αυτός), πληρώστε τον, πόσα σας ζητήσει και στείλτε τα προϊόντα σε εμάς και με τα λεφτά, θα τα βρούμε...

Αναζήτηση στο site