Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Σφραγισε το Ευρωπαϊκό εισητήριο.

2013-06-22 20:34

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Δεδομένου ότι το ρεπορτάζ στα μεταγραφικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός τρέχει, αφήσαμε τις εξελίξεις και πιάσαμε κάτι άλλο που τρέχει περισσότερο, γενικώς.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Αλαφουζιακός αφού εξασφάλισε το δικό της ευρωπαϊκό εισιτήριο για να παραστεί στην εξέταση του φακέλου που απέσπασε την έγκριση από την ελεγχόμενη και εχθρικότατα διακείμενη ΕΠΟ, παραβρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσής της από το αξιόπιστο διεθνές δικαιοδοτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ομασπονδίας. Το εν λόγω όργανο ενέκρινε το φάκελο και σφράγισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο της ένδοξης ΠΑΕ, υπό την προϋπόθεση ότι τα ταξίδια θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε συνεργασία με την MANOS TRAVEL.
Ως εκ τούτου, η διοίκηση της ταχύτατης ΠΑΕ, σεβόμενη τόσο τις αποφάσεις των διεθνών δικαιοδοτικών οργάνων, στα οποία διαρκώς απειλεί τον εαυτό της να προστρέξει, όσο και την χρόνια γειτνίαση με τον Ανώτατο Δικαστικό χώρο, προσέφυγε και στο διεθνές διαιτητικό δικαστήριο (πάλι θα έχουμε πρήξιμο για την διαιτησία και καλοκαιριάτικα, αυτή τη φορά – τα καντήλια μου, μέσα…). 
Με την ελπίδα να δικαιωθούν και οι εξεταστές του Γαλλιλαίου οι οποίοι διαφωνούσαν στο ότι η γη δεν είναι επίπεδη, η πράσσινη ΠΑΕ ενίσταται στην ισχυρή αντίρρηση της επιτροπής στο ότι οι παίκτες και οι πιστωτές, μετά από αλλεπάλληλους διακανονισμούς, θα εξοφληθούν με διαφημιστικό χρόνο που θα διατεθεί από το τέταρτο μεγαλύτερο κανάλι της Ελλάδας από τα πέντε που έχουν πανελλαδική εμβέλεια.
Προφανώς, με ευθύνη του κ Τραβέρσο, δεν έγινε κατανοητό το σχέδιο του προέδρου Τραβέστω, το οποίο προέβλεπε να συμμετέχουν οι παίκτες στις διαφημίσεις και οι αμοιβές τους να εισπράττονται προς όφελος της ΠΑΕ, ή να υπογράψουν συμβόλαια με την ομάδα αποκλειστικά ως μοντέλα – έτσι και αλλιώς, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην ακρόαση, για μπάλα, των περισσοτέρων, δεν τους το έχει κανείς. 
Ελπίζοντας, λοιπόν, ότι η Ευρώπη θα παραδεχτεί το λάθος της να απορρίπτει κάθε τι καινούργιο στον χώρο του ποδοσφαίρου, που δεν το σκέφτηκε πρώτη αυτή, αναμένουμε με αγωνία την απόφαση που θα επαναφέρει τα βράδια της Πέμπτης το γέλιο στα χείλη των οπαδών της Πειραϊκής ΠΑΕ.

Αναζήτηση στο site