Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Σφήνες παντού, κι εμείς με ντου

2013-06-16 18:04

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πλεον γερά στο κόλπο. Μια μικρή έρευνα του "Τ" στην Θεσσαλονίκη φέρνει στο φως ανεξερεύνητες αλήθειες , που σκάνε σήμερα σα βόμβα στο Ελληνικό αθλητικό στερέωμα, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μια νέα δύναμη γεννιέται.

Ο Ιβάν ο τρομερός έκανε την κίνηση - ματ φέρνοντας προπονητή που μπορεί να συναγωνιστεί σε κατανάλωση μπύρας τον περήφανο λαό του Παοκ , κι έτσι η ομάδα έκανε το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την παρουσία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Κάτι αναμενόμενο άλλωστε, καθώς εδώ και καιρό ο Ιβάν το είχε δηλώσει, και ότι δηλώνει ο Ιβάν γίνεται πραγματικότητα. Πέραν αυτών ο πρόεδρος των μελλοντικών Πρωταθλητών Ευρώπης ανακοίνωσε και την αύξηση του μεταγραφικού μπάτζετ στα 160 εκατομμύρια ευρώ (και όχι 16 όπως γράφουν , οδηγημένες από το παρακράτος της Αθήνας κάποιες τιποτένιες φυλλάδες και κάτι σάιτ της συμφοράς) και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος.

Δηλώσεις που σταχυολογούμε μετά από έρευνά μας στα πέριξ του γηπέδου της Τούμπας, που αναμένεται να γκρεμιστεί εκ βάθρων για να χτιστεί το νέο Bafos Arena των 150 χιλιάδων θέσεων, είναι ενδεικτικές, και οδηγούν όλες στο συμπέρασμα ότι με ένα τέτοιο μπάτζετ ο λαός του ΠΑΟΚ δε θα διψάσει λεπτό στο δρόμο προς τον τελικό, καθώς είναι αρκετά ώστε να προμηθεύσουν μαλαματίνες και μπύρες για όλους.

Σε μια πρώτη κίνηση ουσίας ο Παοκ μπαίνει σφήνα στον Ολυμπιακό για την απόκτηση των Ιμπραίμοβιτς (βλέπε προηγούμενα άρθρα του "Τ") , Κριστιάνο Ρονάλντο και Κατίδη, ενώ μπλοκάρει τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι από την Ντόρτμουντ, προσφέροντας ποσό που πηγές από την γερμανική ομάδα χαρακτήρισαν "μυθικό". Το σίγουρο είναι ότι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα βρει τον ΠΑΟΚ ακλόνητο φαβορί για το τρεμπλ τη νέα σαιζόν.

Αναζήτηση στο site