Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Σοκ! Αγνοείται η κούπα του πρωταθλητή της Α1!

2013-06-13 09:43

Αμέσως μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α1, τραγωδία χτύπησε στο πράσινο στρατόπεδο. Ερευνητές του FBI αναζητούν την κούπα του πρωταθλητή η οποία αιφνιδίως χάθηκε. Ιχνη οδηγούν στο σπίτι του @Yiannis.

Σύμφωνα με πηγή μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη και μεταλλική, ο μη-μέτοχος αποφάσισε ότι εφ’ όσον ο αγών που επέφερε την κατάκτηση μεταδόθηκε από τον ΣΠΑΕΙ τότε κατέχει το μέγιστο μερίδιο στην κούπα και αποφάσισε να την πάρει σπίτι του ώστε να ξεκινήσει την διακόσμηση της αίθουσας τροπαίων που εγκαινίασε αμέσως μόλις αποφάσισε να μη μετέχει διοικήσεων.

Πηγές προσκείμενες στο tweeter σχολίαζαν τα παραπάνω ως κακοήθειες και υποδύκνειαν ως δράστη άγνωστο ηλικιωμένο κύριο με παχιά φρύδια τον οποίο και εθεάθη η κούπα να ακολουθεί ως πιστή σκυλίτσα μετά τη λήξη του αγώνος, και παρ’ ότι έπρεπε να παραδοθεί σε άλλον. Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως την γοήτευσε το «χοχοχο» αγιοβασιλιάτικο γέλιο του εν λόγω που αναζητείται προκειμένου να καταθέσει.

Ο «Τ» παρακολουθεί από κοντά αυτό το αθλητικό έγκλημα που αναμένεται να έχει επιπτώσεις για τη χώρα μας, εφ’ όσον αυτή δεν μπει σε μνημόνιο κατά της παράγκας και δεν ψηφίσει νομοθετικό διάταγμα που θα απαγορεύει την κατάκτηση τίτλων από ομάδες ερυθρόλευκου χρώματος που εδρεύουν στον Πειραιά.

Σήμερα κιόλας αναμένεται έκτακτη σύγκληση του σώματος της Βουλής για να ληφθούν οι αποφάσεις που πρέπει, ενώ η κυβέρνηση συγκλονίζεται και τα θεμέλιά της τρίζουν από ακόμα ένα Παράγκα-Gate.

Συγκλονισμένος και ο Ολι Ρεν δήλωσε με δάκρυα στα μάτια «Δεν είπα κλείσιμο της ΕΡΤ, είπα πλύσιμο T-shirt» και αποχώρησε βουρκωμένος ακόμα και συναισθηματικά κλονισμένος.

Η χαμένη κούπα αναζητείται ακόμα. Στον πάτο του εφευρέτη της ....ιας δεν έψαξε κανείς ακόμα.

Αναζήτηση στο site