Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Σε διαρκή επιφυλακή!

2013-06-16 13:31

Γράφει ο Τζέιμς Πόντ

 

Η άνοδος του φορολογικού συντελεστή στη Γαλλία στο 75%, γεννά ευκαιρίες και για τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει την τύχη να αγωνίζεται σε μία χώρα στην οποία ενώ τα υπόλοιπα οικονομικά δεδομένα είναι παρεμφερή με της Γαλλίας (άντε, κομμάτια να γίνει, στην Γαλλία ίσως είναι και λίγο χειρότερη η κατάσταση), ο αντίστοιχος συντελεστής είναι πολύ χαμηλότερος και κυμαίνεται στο 50%.
Όπως καθίσταται σαφές, από τα δεδομένα, η αύξηση αυτή του συντελεστή χτυπάει στα μεγάλα συμβόλαια των ομάδων, στα οποία, οι διοικήσεις των γαλλικών ομάδων έχουν δώσει προτεραιότητα, ως προς την διαδικασία εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης για την απαλλαγή τους από αυτά. Η διοίκηση του Ολυμπιακού σαφώς και ήταν ενήμερη από καιρό για αυτή την εξέλιξη και εξ αυτής ακριβώς της αιτίας προχώρησε και στην πρόσληψη των δύο γάλλων σε διευθυντικά πόστα.
Αξιόπιστες πηγές μέσα από την ΠΑΕ μας πληροφορούν ότι οι ιθύνοντες  εξετάζουν ήδη τις περιπτώσεις των Ζερεμί Μενέζ, Μάρκο Βεράττι, Χαβιέ Παστόρε, Μαμαντού Σακό και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Οι συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, αφορούν παίκτες για τους οποίους υπάρχει σαφής δυσφορία από την διοίκηση της ομάδας τους, η οποία εστιάζει στο ύψος των απολαβών σε σχέση με τον χρόνο συμμετοχής τους (Ειδικά στην περίπτωση του τελευταίου, οι άραβες δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι θα έπρεπε να παίζει τουλάχιστον 135 λεπτά, ανά συμμετοχή). Επιπλέον, τα γεγονός και μόνο της αλλαγής προπονητή στον σύλλογό τους, πρέπει να λέει πολλά για την διάθεση της γαλλικής ομάδας για περικοπές σε όλο το τμήμα. Σαφέστατα, έχει προηγηθεί, από μέρους Ολυμπιακού, εκτεταμένο σκάουτινγκ για τους συγκεκριμένους παίκτες προκειμένου να αποφευχθούν βεβιασμένες κινήσεις και επιπλέον, με τους τέσσερεις από αυτούς έχουν γίνει και διερευνητικές επαφές στις οποίες οι εκπρόσωποι των παικτών ήταν θετικοί σε απαγορευμένες ουσίες και δεν επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν κατ’ αρχήν θετικά. Η περίπτωση του Ιμπραΐμοβιτς είναι αντικειμενικά η πιο δύσκολη από όλες, καθώς, για να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του, πρέπει να μεσολαβήσει η αποχώρηση ενός εκ των Τζιμπούρ, ή Μήτρογλου, αφού ο παίκτης το δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν δέχεται να έρθει ως τρίτη επιλογή. Ένας παράγοντας ο οποίος ίσως κάμψει αυτή του την αιτίαση, ίσως να είναι η έλευση του Μάρκους Μπεργκ στο Απήλιον γεγονός που θα τον αναγκάσει να έρθει στον Ολυμπιακό μόνο και μόνο για να αποδείξει στον συμπατριώτη του το χάσμα ποιότητας που υπάρχει ανάμεσά τους.
Οπωσδήποτε, σε κάθε περίπτωση, κάθε κίνηση που είναι να γίνει θα πρέπει να ολοκληρωθεί αστραπιαία καθώς, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σήριαλ κάτι τέτοιες απλές μετακινήσεις.
Σε αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, μένουμε συντονισμένοι, καθώς, εντός ενός κάποιου Σαββατοκύριακου, αναμένονται σημεία και τέρατα… Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να σας πούμε όσα ντρέπεστε να ζητήσετε να διαβάζετε από εμάς.

Αναζήτηση στο site