Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ποντάρει σε Μασάδο ο Μίτσελ

2013-06-10 22:35

Του ανταποκριτή μας Τζέιμς Πόντ

 

Τα πράγματα, όπως είναι:
Ποντάρει σε Μασάντο ο Μίτσελ. 

 

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, γεννούν διαρκώς ρεπορτάζ και ο «Τ» βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο για την δική σας ενημέρωση, για την οποία θα έπρεπε να είσαστε ευγνώμονες, αλλά, εδώ αποδοκιμάζετε το όραμα του προέδρου και της πεφωτισμένης διοίκησης, την στιγμή μάλιστα που αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, εμάς θα νιώσετε; Παραβλέποντας, λοιπόν το πόσο γαϊδούρια είσαστε, θα σας πούμε την γυμνή και έτοιμη για όλα, αλήθεια επί του θέματος του κοσμοαγάπητου Πορτογάλου σταρ, ο οποίος ξυπνάει μνήμες και ξεσηκώνει πάθη στην ερυθρόλευκη κερκίδα. Τα δεδομένα, λοιπόν, έχουν ως εξής:
• Ο Μίτσελ φέρεται να έχει ζητήσει, από την διοίκηση, την παραμονή του Πορτογάλου, καθώς δείχνει να πιστεύει στην αξία του. 
• Εγώ, φέρομαι να έχω πρόταση από το CNN την οποία και εξετάζω σοβαρά.
Τι κοινό έχουν οι δύο πληροφορίες; Και οι δύο είναι ελλειπέστατες και δεν παρουσιάζουν τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση!
Είναι δεδομένο ότι ο Μίτσελ δεν έδειχνε να καίγεται για την παραμονή του Μασάντο παρά το γεγονός ότι, την περασμένη σεζόν, ο παίκτης ήταν από τους διακριθέντες καθώς ήταν ο πρώτος και κατά περιπτώσεις ο μόνος που αποδοκιμαζόταν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Αυτό, μόνο ως παράδοξο μπορεί να εκληφθεί, καθώς είναι το κυριότερο ατού για την παραμονή του ποδοσφαιριστή. Έφτανε μία και μόνο ενέργειά του (και δεν έκανε μόνο μία) για να αποσπάσει την προσοχή της κερκίδας από τα τακτικά θαύματα του Ισπανού και εισπράττει αυτός την μερίδα του λέοντος από την ικανοποίηση του κόσμου για το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα. Επιπλέον, δεδομένης της αποχώρησης του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς από το πόστο του συμβούλου επί των μεταγραφών, ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι από τους λίγους εναπομείναντες που θα θυμίζουν στην διοίκηση και τον κόσμο, για το πόσο σημαντικό είναι να λειτουργεί σωστά ο τομέας της εύρεσης και της αξιολόγησης των πιθανών στόχων και να αποτελεί οδηγό για το μέλλον.
Παραδόξως, όμως, στο αίτημα του Μίτσελ για την παραμονή του, ουδέποτε διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο ένας από τους δύο προαναφερόμενους παράγοντες. Το σημείο κλειδί για την παραμονή του, ήταν ένα… στοίχημα!
Ο συνεργάτης του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την απόφαση του προπονητή καθώς υποστήριξε ότι του χρόνου ο Πορτογάλος θα είναι καλύτερος, καθώς, δύσκολα μπορεί να παίξει κάποιος χειρότερα από αυτόν, ακόμα και ο ίδιος.
Μόλις, λοιπόν, ο Βίκτορ, μοιράστηκε την άποψή του αυτή με τον προπονητή, ο Μίτσελ αμέσως του απάντησε προκαλώντας τον μάλιστα να βάλει και στοίχημα ένα δείπνο σε εστιατόριο για την ομάδα, ότι υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, ο Μασάντο θα διαψεύσει τον Βίκτορ πανηγυρικά. Μόλις ξεκαθαρίστηκε μεταξύ των δύο αντρών, ότι από το εν λόγω δείπνο δεν θα συμμετέχει κανείς από το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ, οι δύο άντρες έθεσαν σε ισχύ την συμφωνία τους και ζητήθηκε άμεσα η παραμονή του Πορτογάλου «χαφ».

ΥΓ1: Μην σας φανεί περίεργο αν δείτε να προτείνονται παίκτες οι οποίοι σαν φαίνονται υπέρβαροι. 
ΥΓ2: Είσαι στη σελίδα του CNN και βγαίνει ένα αναδυόμενο παράθυρο και σου ζητάει να συμμετάσχεις άμεσα σε έναν εύκολο διαγωνισμό με έπαθλο 1.500.000 $, είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση;;;

Αναζήτηση στο site