Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Περνάει στην αντεπίθεση ο ΠΑΟ

2013-06-29 23:19

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Σφοδρή επίθεση από τον μη-μέτοχο @Yiannis προς την ΟΥΕΦΑ, την ΦΙΦΑ, την Μότορ Οιλ και τα πατατάκια Τσακίρης εξαπολύθηκε σήμερα το απόγευμα εν μέσω καλοκαιρίας. Τα σκάγια πήραν τους πάντες και ο μη-μέτοχος δεν τουίταρε καν όλο το απόγευμα δείχνοντας ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν πρόκειται πλέον να ανεχτεί παιγνίδια στην πλάτη του Πρέσβεως.

Η απόφαση της ΟΥΕΦΑ να μην αδειοδοτήσει τον Πρέσβη με τη σαθρή δικαιολογία ότι η αίτησή του ήταν του πέους, και ότι δέν είχε φράγκο ούτε να πάρει φραπέ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης (αλλά όπως λένε τα κακά στόματα έκλεψε τον καπουτσίνο από εκπρόσωπο της Χλέπα Σιβηρίας) προκάλεσε τη μήνι του μη-μετόχου ο οποίος προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια φορμάτ του υπολογιστή του (υπήρχαν υπόνοιες ότι τρωκτικά του διαδικτύου υπό την επίβλεψη  του Καραπαπα είχαν χακάρει τον λογαριασμό του τουίτερ).

Σύμφωνα με τα off the record λεγόμενα του @Yiannis η προσφυγή στο CAS δεν έγινε όχι διότι δεν υπάρχουν cash ούτε για να κλάψουμε , αλλά διότι το διεθνές δικαστήριο είχε διαβρωθεί από την παράγκα του Μαρινάκη, ενώ φήμες οργίαζαν ότι την διαδικασία θα διαιτήτευε ο Γιάχος.Ο μη-μέτοχος προειδοποίησε τον Μισέλ Πλατινί ότι θα τον βρεί μπροστά του αν συνεχίσει να επιβουλεύεται τον Πρέσβη, ενώ υπενθύμισε στον παγκοσμίως άγνωστο Γάλλο, ότι ο Πρέσβης έχει όνομα στην Ευρώπη και μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις δυσάρεστες γι' αυτόν. Ενδεικτικά ανέφερε πως "μια εκτός έδρας νίκη μας θα μπορούσε να ξυπνήσει ηφαίστεια ή να σηκώσει τσουνάμι. Το γεγονός ότι συγκρατούμεθα και δεν την κάνουμε δε σημαίνει ότι είμαστε αδύναμοι. Φέρτε μας τη Μάριμπορ και θα δείτε".

Ήδη οι πρώτες αντιδράσεις από την ΟΥΕΦΑ μιλούν για έντονο άλγος και φαγούρα στη βουβωνική χώρα των εμπλεκομένων στην περίσταση, ενώ ακούστηκαν δηλώσεις υψηλά ισταμένων (τα ονόματα μένουν για ευνόητους λόγους κρυφά αλλά στη διάθεση των ρεπόρτερ μας) που έκαναν λόγο για αλλαγή εσωρούχων και αγορά φαρδύτερων τουλάχιστον κατά 5 νούμερα, σε κάθε εμφάνιση του @Yiannis στα γραφεία τους.

Τα πνεύματα στους κόλπους της ΟΥΕΦΑ όπως καταλαβαίνετε έχουν οξυνθεί ενώ ανυσηχία έχει καλύψει τις συνεδριάσεις της ομοσπονδίας, τις οποίες πλέον παρακολουθούν ειδικευμένοι ουρολόγοι για κάθε περίπτωση έξαρσης των συμπτωμάτων που ήδη αναφέρθηκαν.

Στον Παναθηναϊκό είναι πλέον βέβαιοι για τη δικαίωση, και σε tweet που ανέβηκε πριν λίγο η αισιοδοξία έφτασε το ζενίθ με τη δήλωση του μη-μετόχου "Αρχίδια πάλι". 

Αναζήτηση στο site