Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ματιές στο Μεξικό

2013-06-16 17:52

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Μετά από πιέσεις εκατοντάδων χιλιάδων θαυμαστών μας ο "Τ" ξεκίνησε ένα οδοιπορικό μέχρι το Μεξικό για να βρει τον πιθανολογούμενο επόμενο στόχο του Ολυμπιακού Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο. Τον βρήκαμε σε μια φαβέλα τραμπαχαδόρες σε μια πουέμπλα στα σύνορα Μεξικού-Πέρα Τιποτιστάν όπου και έπινε ρακές κερασμένες από φανατικό θαυμαστή, παρέα με ένα ακόμα ταλέντο που λέγεται ότι ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό τον Σοτέριο Αλμπάνο Μπαζέλιο Νίνις (Sampa Ninis). Στις ερωτήσεις των ανταποκριτών μας οι δύο σουπερ σταρ υπήρξαν δεκτικοί , παραχωρώντας αρκετά κοσμητικά επίθετα και κερνώντας και μια μπουκάλα ρακή, δυστυχώς άδεια , η οποία μας άφησε και αναμνηστικό ένα καρούμπαλο.

Από τη δήλωση του Νέρι "¡Fuera de aquí perra sucios hijos ¿por qué poner una botella en el culo" διαφάνηκε η πρώτη ελπίδα ότι ο νόστος για την Ελλάδα μπορεί να υπερισχύσει και να τον φέρει στα πάτρια εδάφη, ενώ ο "Σάμπα" , για τον οποίο ο Μίτσελ τρέφει ελπίδες ότι θα κάνει το χώρο της μεσαίας γραμμής βραζιλιάνικο πάρτι, συμπλήρωσε "kurva ndyrë shtëpinë tuaj".

Λέτε;
Μόνο ο χρόνος θα δείξει καθώς οι υπεύθυνοι μεταγραφών της ομάδας βρίσκονται πλέον σε μια οργιαστική περίοδο. Σύντομα οι βόμβες θα αρχίσουν να σκάνε συγχρονισμένα και σαρωτικά.

Αναζήτηση στο site