Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Λύσεις εκ των έξω

2013-07-09 18:19

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Τον τελευταίο καιρό οργιάζουν τα σενάρια για το μέλλον του Ράφικ Τζιμπούρ στην ομάδα του μεγάλου Λιμανιού. Πέρα, από το πυκνό πέπλο μυστηρίου που καλύπτει εδώ και πέντε μήνες την υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει να ασχοληθεί και με την εξεύρεση του αντικαταστάτη του για την περίπτωση που προκύψει συμφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό, την ώρα που ήδη έχει κατακλειστεί, από τον συγκεντρωμένο κόσμο, ο Διεθνής Αερολιμένας Θεσσαλονίκης περιμένοντας την άφιξή του εκεί.
Λοιπόν: Τα δεδομένα, στην περίπτωσή του, είναι απλά: Αν είχε προτάσεις που τον καλύπτανε, θα είχε φύγει από τον Ιανουάριο – κάτι τέτοιο, δεν συνέβη απλά και μόνο επειδή με τον τρόπο που καλύπτει ο Ολυμπιακός φίλους και κυρίως αντιπάλους, δεν καλύπτει κανείς, όλοι ικανοποιούνται. Το όλο σκηνικό που λαμβάνει χώρα, εξυπηρετεί όλες τις μεριές και έχει μία απλή και άκρως κατανοητή εξήγηση.
- Ο παίκτης υποτίθεται ότι ψάχνεται σε Γαλλία και Δ. Ευρώπη, όταν είναι γνωστό, ότι σε αυτές τις χώρες σε βρίσκουν αυτοί – δεν βρίσκεις εσύ. 
- Η ομάδα, έχει ειδοποιήσει τον παίκτη να φέρει πρόταση και ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, μη προχωρώντας σε διαπραγματεύσεις με κανέναν, μέχρι να γίνει γνωστή η τελική έκβαση της υπόθεσης του Αλγερινού.
- Το πλήθος του συγκεντρωμένου κόσμου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» διαρκώς και αυξάνεται. 
Τι γίνεται κατανοητό από όλα αυτά;
Ε, ο παίκτης, θα μείνει, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, στον Πειραιά.
Και δείτε πως βγαίνουν κερδισμένοι άπαντες σε αυτήν την ιστορία:
- Ο παίκτης δεν θα έχει καμία αμφιβολία, για το τι θα συνέβαινε εάν του δινόταν η ευκαιρία αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα – αφού δεν του δόθηκε και θα συγκεντρωθεί στην υποχρεώσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα, γράφοντας εκ νέου χρυσές παραγράφους στην ιστορία του στο σύλλογο (για σελίδα του λείπει, ή εξάμηνο, ή ολόκληρη διοργάνωση στην οποία δεν σκόραρε). 
- Ο μάνατζερ του παίκτη δεν θα κατηγορηθεί από τον πελάτη του ότι δεν προσπάθησε να βρει ομάδα. 
- Η ΠΑΕ θα έχει κάνει ντόρο με τους φημολογούμενους στόχους κόβοντας και μεροκάματα σε κάτι κακομοίρηδες που ψάχνουν τίτλο για πρωτοσέλιδο μες στο κατακαλόκαιρο, κρατόντας κάβα το δικαίωμα να διαρρεύσει κάποιες «αλήθειες» στην συνέχεια.
- Ο μέχρι τώρα αποδιοπομπαίος τράγος (με μούσι TM) Κώστας Μήτρογλου, το παίρνει επάνω του γιατί βλέπει ότι από την διοίκηση υπολογίζεται – ο προπονητής, πες πως έφυγε, αν δεν στρώσει, καθώς, ο «βασικός» του, δεν είναι πρόβλημα να παραχωρηθεί και τους περισσότερους αντικαταστάτες του Τζιμπούρ, τους έχει ακόμα αφίσες από τότε που οι συνομήλικοί του πηγαίνανε γυμνάσιο.
- Το τμήμα μεταγραφών δεν χρειάζεται να εκτεθεί, άλλη μία φορά για την ανεπάρκειά του, προτείνοντας στην διοίκηση διάφορους και αποκτώντας η διοίκηση κάποιον άλλον με την σύμφωνη γνώμη του τμήματος.
- Τα προϋπολογισμένα λεφτά, θα μείνουν στη θέση τους.
- Οι οπαδοί, θα ξέρουν τι θα δουν του χρόνου και δεν θα τρέχουν τζάμπα στα ταμεία για διαρκείας. 
- Οι σεκιουρητάδες στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα πρέπει να πληθύνουν, αν θέλουν να επιβιώσουν τα καταστήματα του συγκροτήματος. 
- Τα μαγαζιά του αεροδρομίου και κάποιες καντίνες θα έχουν μία κάποια κίνηση την οποία δύσκολα θα ξαναδούν. 
Άρα, όλοι θα βγουν ωφελημένοι. Δεν νομίζω να νοιάζεται κανένας για το συμπαθές Ασιατικό Σωματείο της Β. Ελλάδας και τους ιθαγενείς του…

Αναζήτηση στο site