Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Κληρώνει

2013-08-29 14:17

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Ολυμπιακό και το Πειραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς είναι η μέρα στην οποία αναμένεται να γίνουνε γνωστές οι προθέσεις των Ρώσων περί του ενδιαφέροντός τους για τον Πορτογάλο γητευτή της στρογγυλής θεάς και αν δεν είναι αυτή, η μέρα, ε, δεν θα αργήσει και πολύ η συγκεκριμένη, αν είναι να έρθει.

Μετά βεβαιότητας και με κάθε υπευθυνότητα, σαν ενημερώνουμε ότι θα έρθει κάποια στιγμή, που παρόμοιες διαδικασίες, θα τρέχουν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, ασχέτως χρονικού σημείου και ισχύος της δυνατότητας μεταγραφών από συλλόγους. Από μεριάς των Ρώσων, παρατηρείται μία διστακτικότητα στην εν λόγω απόφαση, καθώς δεν έχουν συνηθίσει να κάνουν προτάσεις, οι οποίες να τίθενται σε μακρόχρονη διαδικασία συζητήσεων, ειδικά όταν πρόκειται για μία σπάνια κάστα ποδοσφαιριστών, όπως ο Πορτογάλος στα πόδια του οποίου η μπάλα μοιάζει να αποκτά γωνίες.

Ούτως, ή άλλως, οι διαδικασίες απόκτησης ικανών παικτών να στελεχώσουν την γραμμή των μέσων, έχουν δρομολογηθεί ώστε να καταλήξουν σε αδιέξοδο, καθώς μέχρι να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, μέχρι και οι ελεύθεροι θα έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν κάπου την καριέρα τους – όσο άχρηστοι και να είναι. Στο περιθώριο των ως άνω διεργασιών, σήμερα, διεξάγεται και η κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σαφώς και αυτή η κλήρωση, όπως και όσες θα επακολουθήσουν στο μέλλον, έχει χάση την σημασία της για την διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το εν λόγω γεγονός αυτής της κλήρωσης αλλά και των μετέπειτα μέσα στη χρονιά, κάποτε αποτελούσε μία σημαντική βάση αιτιολόγησης των μη πεπραγμένων στην εκάστοτε μεταγραφική περίοδο, η οποία, πλέον, περιττεύει.

Αναζήτηση στο site