Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Κίνηση ματ από τους πράσινους!

2013-06-09 13:51

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι ο ΠΑΟ μετά την διαφαινόμενη συμμετοχή του στα κύπελλα Ευρώπης. Μετά και την εκδηλωμένη σε συντάκτες του "Τ" και οφ δι ρέκορντ δήλωση του Νειμάρ ότι μετάνιωσε που υπέγραψε τόσο βιαστικά στην Μπαρτσελόνα και τις αντιδράσεις του Λεβαντόφσκι που ζητάει την ελευθέρας του για να υπογράψει στους πράσινους, στα πέριξ του Απήλιον, γιδοβοσκοί με γνώσεις και εμπειρία αλλά και πρόσβαση στα "εσωτερικά" θέματα του τριφυλλιού μας πληροφόρησαν για ακόμα δύο κινήσεις που γίνονται και θα συνταράξουν τα χωρικά ύδατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα και ύστερα από παράκληση του Ν.Νταμπίζα ο μη-μέτοχος @Yiannis προέβη σε ταξίδι-αστραπή στην "καρδιά" του twitter ,στα κεντρικά γραφεία του στο Σαν Φραντσίσκο. Σκοπός της επίσκεψης είναι , σύμφωνα με πληροφορίες του "Τ" η δωρεάν προσφορά λογαριασμού twitter σε όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας!!!! 

Όσο και αν οι κακόπιστοι αναφέρουν ότι ο καθένας μπορεί να έχει λογαριασμό τσάμπα, πρόκειται για μια κίνηση-ματ , που δείχνει ότι η διοίκηση των πρασίνων είναι αποφασισμένοι να ρίξει λεφτά στην ομάδα, και αρχικά κάνει "connect" μεταξύ των απειράριθμων μελών της Παν. Εν. και της διοίκησης της ομάδας μεσω twitter. Φήμες αναφέρουν ότι κάθε μέλος θα έχει δικαίωμα να αναρτά όσα tweet θέλει ΔΩΡΕΑΝ, και μόνο με την υποχρέωση της καταβολής μηναίως ενός συμβολικού ποσού που θα ανέρχεται στο ύψος του μισθού του Μπαϊράμι. Πρωτόγνωρες καταστάσεις για το μίζερο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στα μεταγραφικά θέματα μετά τον Μπαϊράμι στο στόχαστρο του ΠΑΟ βρίσκεται ο Ραμαζάνι και ο Χριστούγεννος ενώ κολάει η υπόθεση του Πασχαλιά καθώς η παράγκα βάζει εμπόδια ζητώντας να καταβληθούν και χρήματα για την ολοκλήρωσή της, ενάντια στα διεθνή ειωθότα.
 

Ο "Τ" και οι γάργαρες πηγές του παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουν για κάθε μία από αυτές.

Αναζήτηση στο site