Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Κάτι ψήνεται στο Βέλγιο

2013-06-09 13:49

Του ανταποκριτή μας Τζέιμς Ποντ

Όταν κάποιοι τρέχουν στις παραλίες και γυρίζουν μετά, με την κριτική στο στώμα, θα έρθει η ώρα που θα ντρέπονται: Ο άνθρωπος της ομάδας του Ολυμπιακού, ο οποίος χθες βρέθηκε πολύ κοντά σε τρία χτυπήματα αλλά οι διάφορες συγκυρίες δεν κατέστησαν δυνατή την ευόδωση των προσπαθειών του, κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Μασσαλίας (καλά διαβάσατε - έφτασε εκεί, το σκυλί για να ξεφύγει) για Στοκχόλμη, προσγειώθηκε στην πόλη των Βρυξελών όπου συναντήθηκε όλως τυχαίως με τους παράγοντες της περιοχής. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, μόνο τυχαία δεν είναι στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, καθώς έχουν γνωριμίες και προσβάσεις εντός όλων των συλλόγων ικανές να σου εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για την ανοιχτή προπόνηση για το κοινό αρκεί να μην γίνει χρήση του ονόματός τους κατά την είσοδο στο γήπεδο.
Αναπόφευκτα η συζήτηση με τους ισχυρούς αυτούς παράγοντες (ο ένας μάλιστα φημολογείται ότι είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του Εθνικού Σωματείου των Εργαζομένων στην Αποχέτευση), ειδικά στην δεδομένη χρονική στιγμή, θα περιστρεφόταν γύρω από μεταγραφές. Φυσικά και στο τραπέζι πέσανε και τρία ονόματα δύο Γαλλικών και ενός Ιταλικού: Του Latour Chateau, του Zind Humbrecht και του Prosecco Bolla, για τους οποίους μόνο καλά ακούγονται για την παρουσία τους στο Βέλγιο, αλλά αναμένεται και η σχετική εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ, ή του Αθλητικού διευθυντή ο οποίος πιθανώς να έχει και προσωπική άποψη, προκειμένου να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας από αυτούς. Να σημειωθεί, εδώ, ότι οι ίδιοι οι Βέλγοι, ρώτησαν για το αν εξακολουθεί να ισχύει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Λεζάρ, ή έχουν στρέψει τις προσπάθειές τους στο να πάρουν τον Μπουλο.
Ασφαλώς και εντός τις ημέρας θα έχουμε νεώτερα, καθώς αυτή η συνάντηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Εξάλλου, ο άνθρωπος της ομάδας έκλεψε την συμπάθεια των παραγόντων οι οποίοι παραθέτουν γεύμα προς τιμήν του σε γνωστό μπριζολάδικο της πόλης του Σαρλερουά.

Αναζήτηση στο site