Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ερώτημα που καίει! Ποιός απήγαγε την Πόπη;

2013-06-13 19:37

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

Με τα διαδραματιζόμενα τον τελευταίο καιρό Paraga-Gates είναι κανείς να απορεί. Ο πλανήτης όλος είχε την ίδια με εμάς ερώτηση. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΠΗ;

Ο "Τ" πιστός στις αρχές του , άραξε , ήπιε το καφεδάκι του, και έτσι ψάχνοντας μανιωδώς βρήκε την απάντηση και σας την παρουσιάζει.

Σκοτεινές δυνάμεις, δυνάμεις που επιβουλεύονται τους Έλληνες (τους μη-παραγκάτους και μη-μετόχους φυσικά, οι άλλοι είναι πλέμπα και υπάλληλοι του σιωνισμού και της διεθνούς πλουτοκρατίας) έχουν απαγάγει την εισαγγελέα Πόπη και την κρατούν σε ανήλιαγο μπουντρούμι! Γι' αυτό η φωνή της αλήθειας εσιώπησε την ώρα που άγνωστος αντιεξουσιαστής επιτίθετο σε διαιτητές και εξύβριζε τους πάντες. 

Η στιβαρά Πόπη-Δικαιοσύνη σίγουρα δεν θα άφηνε τον τύπο ατιμώρητο. Ομως πρόφτασε η Παράγκα και της έκλεισε τα ποδ....το στόμα για να μην μπορέσει να κατεβάσει τη δαμόκλειο σπάθη της δικαιοσύνης στις κεφαλές των αδίκων! 

 

Πόπη θα σε βρούμε! Το θέτουμε ως πρώτιστο μέλημα της ομάδας του "Τ" που ΠΟΤΕ δεν αποτυγχάνει! Κουράγιο συνέλληνες! Ο "Τ" ξεκινά την σταυροφορία του. Η Σταυροφορία της Πόπης.

Αναζήτηση στο site