Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Επιβεβαίωση Διαρκείας!

2013-07-01 19:13

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Παρουσιαστήκανε επιτέλους, μετά από μία άτυπη αναβολή, οι κάρτες των διαρκείας, φαινομενικά για να παρουσιαστεί η νέα μασκότ του ποδοσφαιρικού τμήματος, που φιλοδοξεί να πάρει τη θέση της αντίστοιχης παλαιάς του μπάσκετ. Οι λόγοι της καθυστέρησης εικάζεται ότι ήταν καθαρά τεχνικοί, επειδή δεν ήταν έτοιμο το φορμάτ των καρτών, καθώς τέτοιες δουλειές, αν θέλεις να λέγεσαι σοβαρό μαγαζί, στα λόγια δεν γίνονται. Όχι ότι αν κάνεις αυτή την δουλειά σωστά, γίνεσαι αυτόματα σοβαρό μαγαζί, αλλά είναι πολύ δύσκολο να τα κάνεις και όλα λάθος, όλο και κάτι θα γίνει σωστά – Πες το στατιστικό σφάλμα.


Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η παρουσίαση των διαρκείας έγινε σε αυτήν την στιγμή, είναι η επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ: Σε μία περίοδο που εκδίδει ανακοινώσεις διάψευσης επί παντός επιστητού, είναι εύλογο να μην ορίζει σαφή ημερομηνία παρουσίασης των διαρκείας. Αφ’ ενός δύσκολα θα μπει κάποιος στην διαδικασία ακόμα και σαν δημοσιογράφος να προγραμματίσει την παρουσία του εκεί, καθώς ελοχεύει μέχρι την τελευταία στιγμή, ο κίνδυνος διάψευσης της ανακοίνωσης για την παρουσίαση. Αφ’ ετέρου είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει πιστευτό το περιεχόμενο των λεγομένων του εκπροσώπου της διοίκησης, ειδικά όταν περιέχει και σαφή αναφορά σε μειώσεις τιμών. Δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία της πρόκλησης συνωστισμού και του επακόλουθου δικαιολογημένου κλίματος δυσφορίας που θα δημιουργηθεί μεταξύ των προσερχομένων και των υπαλλήλων, στα σημεία διάθεσης των καρτών, υπό τον φόβο της αναπόφευκτης εκ μέρους της διοίκησης, έως τότε, διάψευσης των μειωμένων τιμών.


Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα αυτά, θεωρήθηκε σκόπιμο, η διοίκηση να εκδόσει δύο – τρεις ανακοινώσεις καταφατικού ύφους (επιβεβαίωσης – κρατόντας σε κάποιες «χαμηλούς τόνους», για να μην ξεσυνηθίσουμε τελείως και απότομα), ούτως ώστε να ξανασυνηθίσει το αυτί του κόσμου να ακούει και καμία επιβεβαίωση. Μπορεί το όλο σκεπτικό να ξεκίνησε από την επιβεβαίωση της διοίκησης την Μαρσέιγ και να μην είναι πρωτοβουλία της διοίκησης, αλλά τουλάχιστον, ρε κουφάλες, τους έπιασε το φιλότομο και είδατε και καμία μεταγραφή… Άντε, κάντε κανένα τάμα να μην τους περάσει η διάθεση επιβεβαίωσης, μέχρι να κλείσουν αυτές οι υποθέσεις και να πάρουν κόφτη και τέρμα.

Αναζήτηση στο site