Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Δεν τα είπανε μόνο, από κοντά – Είχαμε και απάντηση: «ΕΡΧΟΜΑΙ»…

2013-06-08 12:50

Του ανταποκριτή μας Τζέιμς Πόντ

 

Ανταπόκριση από την Ισπανία, γιατί εμείς βλέπουμε, εμείς ξέρουμε και δίνουμε και κανένα κόκκαλο στους έξω, να βγάλουν το ψωμάκι τους.
Πεπειραμένος ανταποκριτής στο πολιτικό ρεπορτάζ (κάλυπτε επί χρόνια το θέμα της εκτροπής του Αχελώου και μόνο, από τότε που ξεκίνησε), βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό με τον διάλογο Βέρδου – ανθρώπου της ομάδας και μας εξιστορεί τα γεγονότα:
Ο άνθρωπος της ομάδας είναι ένας φίλος του ρεπόρτερ (αλλιώς, είδηση δεν θα έπαιρνε ούτε με μήνυμα) ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Κάτω Χώρας Σφακίων, γράφτηκε πρόσφατα στον Σύνδεσμο της Θύρας 7 στα Χανιά.
Βρεθήκανε στην Βαρκελώνη, από λάθος στο κλείσιμο της πτήσης, καθώς θέλανε να πάνε στο Βερολίνο και είπανε να κάνουνε μία περιήγηση μίας και η επόμενη πτήση ήταν προγραμματισμένη για πολύ μετά. Στο δρόμο που περπατούσανε αμέριμνοι πήγανε να περάσουν λίγο πριν την Πλατεία της Καταλανικής Δόξας, παραλίγο να τους πατήσει ένα αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησε στο χιλιοστό και ανήκε στον αρχηγό της δεύτερης ομάδας της Βαρκελώνης.
Ο φίλος μας από την Κρήτη, ως Έλλην, Κρητικός πάνω από όλα, ένιωσε την υποχρέωση να βγει και από πάνω εκστωμίζοντας και κάποια παραδοσιακά κοσμητικά επίθετα της περιοχής. Χωρίς να αφήνει τον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του προκαλώντας παράλληλα κυκλοφοριακή συμφόρηση. Ο οδηγός μετά από αρκετή υπομονή, ή οποία εξηγείται ως αρχηγός της Εσπανιόλ και δημόσιο πρόσωπο, έβγαλε το κεφάλι από το παράθυρο και είπε στα Καταλανικά (σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρεβρισκομένων γιατι, οι δικοί μας δεν ξέρανε ούτε Ισπανικά): "Τώρα που τελείωσε έχασα την προπόνηση εξ αιτίας σου; Παρκάρω και έρχομαι!".
Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, που μπήκαν στη μέση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, ενώ οι εμπλεκόμενοι είχαν έρθει κυριολεκτικά πρόσωπο με πρόσωπο, χωρίς τελικά να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις…
Εξάλλου, ο άνθρωπος της ομάδας, επιβεβαίωσε την πρόθεση της μεριάς του παίκτη να υλοποιήσει την υπόσχεσή του.

Αναζήτηση στο site