Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Δεν έχει άλλο Τσέποβιτς...

2013-06-14 17:08

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Καλή η απεργία, συμπαρασταθήκαμε και με το παραπάνω, τον νόημα και το αποτέλεσμα δεν βλέπουμε, αλλά το κοινωνικό μας καθήκον το κάναμε. Πάμε στα καθ’ ημάς, όπου προτείνεται ο κάθε κατιμάς. 
Ο διεθνής, ελλείψει οποιουδήποτε άλλου, επιθετικού Σέρβος επιθετικός Μάρκο Στσέποβιτς, σύμφωνα με δηλώσεις του σε σερβικά ΜΜΕ, αυτοπροτάθηκε και αυτοεξετάστηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του είναι σε καλό δρόμο για Ιταλία (μέχρι να το μάθει και η ίδια).
Ο αναπληρωματικός φορ του Μάρκο Πάντελιτς στους πλάβι, δήλωσε ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν διαψεύδεται από την πειραϊκή ΠΑΕ, καθώς, από τότε που ακούστηκε το όνομά του ως υποψήφιος στόχος, οι δύο φίλοι του Ολυμπιακού κατέκλεισαν την προσωπική σελίδα που διατηρεί σε δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης όπου δραστηριοποιείται σοβαρός παράγοντας μεγάλης ομάδας της χώρας μας. Για την ακρίβεια, πέρα από το ότι τον «ακολούθησαν», κάνανε RT και Fav σε ένα τουίτ που αυτολεξεί ανέφερε «лопте…». 
Ωστόσο οι συγκλονιστικές εμφανίσεις του με την φανέλα της Παρτιζάν, με την οποία διακρίνεται ο άλλος επιθετικός της δυάδας και της Εθνικής Σερβίας, την οποία και προσωπικά, οδηγεί, από την θέση του αναπληρωματικού, εκ του ανασφαλούς στην μάχη της κατάληψης της προτελευταίας θέσης του ομίλου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων Ιταλικών ομάδων, οι οποίοι κάνουν ουρά για να αποσπάσουν την υπογραφή του, στο συμβόλαιο που του προτείνουν σαν υπεύθυνο εφοδιασμού των ψυγείων των χώρων εστίασης που λειτουργούν στα γήπεδά τους – αφού κάτι τέτοιο πιστεύουν αυτός ότι επαγγέλλεται και την σχέση του με το ποδόσφαιρο, την αποδίδουν καθαρά σε συνωνυμία με κάποιον άλλο. 
Ως εκ τούτου, δεδομένης της αποχώρησης του Ντάρκο από το μεγάλο λιμάνι, ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον συγκεκριμένο, να προτιμήσει την Ελλάδα, σαν πρώτο άλμα στην διεθνή καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, μέχρι να προκύψει κάτι άλλο, υπό την προστασία του Κοβάτσεβιτς δεδομένης και της ανεξήγητης δυσπιστίας του κόσμου, στις έξοχες και ψαγμένες επιλογές του Σέρβου αρχιδιευθυντή.
Επομένως, ο ίδιος ο παίκτης απέριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αυτοπροτείνεται στον Πειραϊκό σύλλογο και τώρα, ψάχνει για κάποια απομονωμένη περιοχή της Ιταλίας για να γλυτώσει το χαμαλίκι ως βιοπορισμό.

Αναζήτηση στο site