Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Από μέσα και ολόκληρα

2013-08-31 21:02

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Ένα 24ωρο πριν το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας, του Ολυμπιακού στην φιλόξενη πόλη της Βοιωτίας, η καθημερινότητα στην Πειραϊκή ΠΑΕ εξελίσσεται ομαλά και βάση προγράμματος, καθώς, όλα όσα σας έχει γράψει ο Τριταθλητής μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, είχαν δρομολογηθεί να συμβούνε κάπως έτσι.

1. Αποχώρηση οποιουδήποτε παίκτη, οποιαδήποτε στιγμή, αρκεί το τίμημα να είναι ικανοποιητικό για την διοίκηση (έστω και αν αυτό, δεν επαρκεί στο ελάχιστο – κατά περιπτώσεις, να αναπληρώσει διατιθέμενο στο ακέραιο, το δημιουργούμενο κενό).

 

2. Επιστροφή περιπλανώμενου βορειοαφρικανού, φερόμενου να έχει διασυνδέσεις με εξτρεμιστικές ομάδες, αν και αυτός αγωνίζεται στον άξονα.

 

3. Κλήρωση ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η οποία δεν έφερε αντιπάλους που απαγορεύουν τις ευρωπαϊκές βλέψεις του συλλόγου, με την διαφορά, όμως, ότι από πέρυσι, η διοίκηση της ΠΑΕ, αποσυνέδεσε αυτό το γεγονός, από την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, η οποία ούτως η άλλως, δεν προβλέπει υπερβάσεις, αλλά μόνο παραβάσεις κάθε λογικής. Όποιος τώρα, προέβλεπε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα ήταν σε θέση να επιλέξει μεταξύ των δύο οργανωτικών ιδιοτήτων μέσων από το Γαλλικό πρωτάθλημα, προφανώς δικαιώθηκε.

Ο ένας αποκτήθηκε και ο άλλος έρχεται πεσκέσι: Όχι, που θα σκάγαμε και θα μας έτρωγε και η απορία τί θα γινόταν, αν είχαμε τον άλλον; Πάρτε και τους δύο να δείτε από πρώτο χέρι. Όχι πως θα βγει άκρη βέβαια και με τις ίδιες συμμετοχές να τελειώσουν την χρονιά, οι υποστηρικτές του ενός θα κατηγορούν τον προπονητή, ότι έβαλε τον δικό τους σε πιο δύσκολα παιχνίδια, σε χειρότερα τερέν και λοιπά, κλασσικά - εικονογραφημένα.

Η μόνη εκκρεμότητα, είναι το λεγόμενο «μπαμ» της τελευταίας στιγμής, το οποίο σίγουρα δεν αφορά ποδοσφαιριστή που έχει συμφωνήσει με Ελληνο-ρώσους μεγαλοεπενδυτές εν αναμονή και δεν αποκλείεται καθόλου να μην αφορά καν ποδοσφαιριστή.

Αναζήτηση στο site