Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Αδιέξοδο ερευνών

2013-11-03 16:39

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Βρισκόμαστε στον απόηχο του παραλίγο ντέρμπυ των αιωνίων και το μόνο που μπορούμε να συναισθανθούμε, είναι θλίψη, αιδώς και αποτροπιασμός. Σαφώς και τα τρία αυτά συναισθήματα μας διακατέχουν, (στην οικονομική συσκευασία των 50γρ. – ιδανική για χρήση δύο ατόμων, για να μένει πάντοτε φρέσκια. Για περισσότερες πληροφορίες, στο www.asktrakis.com.eu) για λογαριασμό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Η καταγωγή και οι καταβολές, τελικά, δεν κρύβονται. Σε ένα γήπεδο – αρχιτεκτονικό και λειτουργικό κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, απέναντι σε μία αθλητική ομάδα, που καταθέτει διαπιστευτήρια ήθους και αγωνιστικότητας κάθε Σαββατοκύριακο, ή Δευτέρα και καμιά Τετάρτη – Πέμπτη, (γιατί τις πολλές, μαζί με τις Τρίτες, τις κόψανε, για να μην κακομάθουμε), απέναντι σε ένα κοινό που παρόμοιό του συναντάς μόνο στις μεγαλύτερες αίθουσες παράθεσης παραστάσεων κλασσικής μουσικής, αυτή η αναίσχυντη συμμορία, έδρασε με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει: Εισέβαλε στον χώρο φιλοξενίας και ακινητοποίησε για 2 ώρες τους οικοδεσπότες, υπό την απειλή όπλων διαμετρήματος (11’’ και 9’’ με γεμιστήρες των 19 και 25 φυσιγγίων αντιστοίχως), μπροστά στα έντρομα βλέμματα 12.000 παρευρισκομένων, οι οποίοι σαφώς και τελούσαν σε κατάσταση νευρικού κλονισμού και στο τέλος τους εκτέλεσε με το πρώτο, εκ των αναφερομένων, όπλο.

Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν ότι όλα αυτά διαδραματίστηκαν σε απόσταση αναπνοής από την ΓΑΔΑ και τον Άρειο Πάγο, τότε μάλλον γίνεται καταννοητό, ότι μιλάμε για μία άκρως επικίνδυνη ομάδα κακοποιών που λυμαίνονται το πανελλήνιο, πλέον. Χαρακτηριστικό είναι, ότι μέχρι και αυτή την ώρα, κανείς δεν είναι σε θέση να καταθέσει μία μαρτυρία η οποία να συμβαδίζει με το οπτικό υλικό που ήρθε σε γνώση όλων των υπολοίπων, που δεν παρίσταντο στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτής της αδυναμίας, είναι να καθίσταται αδύνατο το ενδεχόμενο άμεσης και αποτελεσματικής επέμβασης της δικαιοσύνης και ο κίνδυνος παραγραφής του αδικήματος, να είναι περισσότερο υπαρκτός από ποτέ. Παρακαλούμε λοιπόν, όποιος βρισκόταν εκεί, κατά την διάρκεια αυτής την ομηρείας με την τραγική κατάληξη, ας βοηθήσει τις αρχές που μάχονται για την εξυγίανση της κοινωνίας και την αποβολή από αυτήν ομάδων που διασύρουν την χώρα μας διεθνώς με την δράση τους, η οποία, δεν εξαντλείται μόνο εντός των τειχών.

 

Η σιωπή είναι συνενοχή. Βγείτε και πείτε τι έγινε – ο κόσμος, έχει δικαίωμα να ξέρει και αν το αδίκημα μείνει ατιμώρητο, σίγουρα θα επαναληφθεί και μάλιστα πολύ σύντομα.

Αναζήτηση στο site