Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Eξελίξεις στον ΠΑΟΚ-σκέψεις για προσφυγή στο CAS

2013-05-30 09:18

Μετά το χθεσινό ματς στην Τούμπα και τη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ που σας περιέγραψε σε νεκρή μετάδοση ο "Τ" , κύκλοι γύρω από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ επέμεναν ότι στη σκέψη του Ιβαν είναι να αγοράσει τον Ατρόμητο και μέσω αυτού να πετύχει την κατάκτηση του Champions League για να μπει στο μάτι του Αμπράμοβιτς που τον πρήζει όταν τρώνε μαζί μπορστ και πίνουν τις βότκες του.

Αρχικά από τον επίσημο Ιβαν διαψεύστηκαν οι φήμες , όμως μάτια του "Τ" είδαν το λευκό του μούσι να τρέμει τη στιγμή που φανταζόταν τον Δικέφαλο Ατρόμητο να σκοράρει απέναντι στην Μπάγιερν στον ημιτελικό του προσεχούς CL. Στα του αγώνα στον ΠΑΟΚ βράζουν από τη διαιτησία που επέτρεψε στον Ατρόμητο να σκοράρει σε στιγμές που ήταν φανερό ότι οι παίκτες του δικεφάλου δεν ήταν ακόμα έτοιμοι να παίξουν ή ήταν πολύ κουρασμένοι για να τρέξουν προς τη μπάλα. "Ολη η Ευρώπη είδε το κυνήγι που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ" δήλωσε έγκυρη πηγή συνεχίζοντας "το Παρακράτος της Αθήνας και του Μαρινάκη δεν θα περάσει" δείχνοντας ότι ο τιμημένος δικέφαλος μπορεί να έχασε αλλά παραμένει με το κεφάλι ψηλά. Το άλλο πήγε διακοπές.

Στο προσεχές ΔΣ του δικεφάλου θα συζητηθεί η πρόταση προσφυγής στο CAS αλλά και στα όργανα της ΟΥΕΦΑ ώστε να απαγορευτεί να δέχεται η προσφιλής ομάδα γκόλ στο ξεκίνημα και στο τέλος των ημιχρόνων, γεγονός που από τη μία δυσκολεύει την προσπάθειά της για ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και από την άλλη είναι ρατσιστικό και αντισυνταγματικό. "Η προσπάθεια και ο αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούμε" δήλωσε πηγή με άσπρες τρίχες μέσα από την ομάδα.

Αναζήτηση στο site