Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Aδειοδοτήθηκε ο Πρέσβης-σοκολατάκια προσφέρονται στα γραφεία του

2013-05-31 09:48

 

 

Μετά την εξοργιστική απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων που δεν έδωσε άδεια στον ΠΑΟ με την σαθρή δικαιολογία ότι ο φάκελός του ήταν για τα μπάζα οι υπεύθυνοι του Πρέσβεως τουίταραν άμεσα νέο φάκελο και κατέθεσαν μια έφεση που τσάκιζε κόκκαλα.

Με την είσοδο στο φάκελο εγκεκριμένων παλικαριών με ειδικότητα στις εξαρθρώσεις – μυικές βλάβες , ο νέος, πλήρης φάκελος έλαβε την άδεια της επιτροπής με την παρέλευση μόνο λίγων λεπτών διαλόγου κατά τον οποίο δε χρειάστηκε παρά να γίνει ένα και μόνο ντου να ανοίξουν τέσσερα κεφάλια, ενώ είχαμε και την αμελητέα ποσότητα των οκτώ καταγμάτων και δώδεκα εξαρθρώσεων.

Ικανοποιημένος και ευδιάθετος ο μη-μέτοχος @Yiannis δήλωσε στον «Τ» τα παρακάτω:

«Η νομιμότητα και η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκαν. Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, μεταχειριζόμενοι όλα τα νόμιμα μέσα που προβλέπει ο πόλεμος συμμοριών. Όσοι μιλούσαν για παρακράτος πήραν την απάντησή τους και βρίσκονται στα νοσοκομεία»

Πηγές του «Τ» στην επιτροπή αδειοδοτήσεων θα έκαναν δηλώσεις αλλά είχε έρθει η ώρα τους για το χειρουργείο. Η ουσία είναι πως η αδέκαστη αθλητική δικαιοσύνη αποφάνθηκε. Οι προσπάθειες του μη-μετόχου εστιάζονται τώρα στην απαράδεκτη απόφαση αδειοδότησης του Πασγιάννενα (μέσω Ρίο) ο οποίος έλαβε την άδεια συμμετοχής χωρίς καν ένα ντου. «Τέτοιες μέθοδοι είναι απαράδεκτες και οδηγούν στην αναρχία και τον υποβιβασμό του πρωταθλήματος» δήλωσε μεταξύ άλλων, χαμογελώντας σαρδόνια, και λίγο μετά αποχώρησε καθώς είχε να ανεβάσει κάποια tweet.

Αναζήτηση στο site