Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Του Καστιλον το κέρατο.

2013-07-18 22:51

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Σε κατηγορηματική διάψευση προχώρησε η ΤΟΥΙΤ Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία ο Κουτρουμπής δεν θα αποκτηθεί τελικά γιατί ζήτησε να μπει όρος στο συμβόλαιό του που να λέει ότι εάν η ομάδα παίξει στην Ευρώπη θα αξιώσει την ελευθερία του χωρίς κανένα δικαίωμα του Παναθηναϊκού να ζητήσει ανταλλάγματα. Η σιγουριά που διέπνεε την απάντηση των πράσινων , έβαλε τα πράγματα στη θέση τους καθώς σύμφωνα με δήλωση κορυφαίου στελέχους που επιθυμεί να παραμείνει ξεσκέπαστο "αν αυτοί βγουν Ευρώπη εγώ θα αγοράσω τον Καστιλόν". Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κουτρουμπής μένει στην ομάδα με την φιλοδοξία να ακολουθήσει την ίδια λαμπρή πορεία όπως στην προηγούμενή του.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες του ΠΑΟ στη διεθνή αγορά για να βρεθεί ο σέντερ μπακ που θα πλαισιώσει τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Κανένα στο κέντρο της άμυνας του Πρέσβη. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στελέχους, ο Παναθηναϊκός δε βιάζεται και θα ψάξει για τον καλύτερο. Η ομάδα δε φείδεται εξόδων αρκεί ο παίκτης να είναι ελεύθερος, να μη θέλει πολλά λεφτά και να μην θεωρεί απαραίτητο να πληρώνεται κάθε μήνα.

Στο μεταξύ στόχος έγινε ο Καστιλόν μετά από την απαίτησή του να μπει ρήτρα υποβιβασμού της ομάδας στο συμβόλαιό του. Ο παίκτης, μέσω του μάνατζερ του δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή του , καθώς δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από υπέργηρο Έλληνα πολιτικό που του έλεγε "δε θα μας κλέψεις και τη δουλειά τώρα κωλόπαιδο.Σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην καριέρα σου για να μάθεις". 
Φήμες πως αυτά τα τηλεφωνήματα υποκινήθηκαν από συγκεκριμένο μη-μέτοχο διαψεύστηκαν μετά κελαηδησμάτων από τον ίδιο τον μη-μέτοχο.

Αναζήτηση στο site