Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Τεράστιο "μπαμ" υπό διάψευση

2013-06-20 14:48

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε τις διαψεύσεις που διέψευδαν τον «Τ» που είχε διαψεύσει την πιθανότητα της μεταγραφής του Αϊμάρ στον Ολυμπιακό η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ερχόμενη σε πλήρη σύμπνοια και συμφωνία με τα γραφόμενα μας, και γεμίζοντάς μας πέρα από την δικαιολογημένη περηφάνια , με αισιοδοξία ότι κάτι καλό πάει να γίνει στον Ολυμπιακό. Έστω και αν κάποιος θα βρεθεί να το διαψεύσει κι αυτό.

Το ρεπορτάζ του «Τ» στην κυριολεξία «έκαιγε» καθώς μεταβήκαμε στον Ισημερινό για να πάρουμε δηλώσεις του Κογκολέζου μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που επιδίδοταν στο αγαπημένο του σπορ, την εκδορά Πυγμαίων. Ένας μας φάνηκε για κοντός Φιλιπινέζος πάντως. Ο Αλουακέτε Γιαναμπουζομπομπου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και δήλωσε ευθαρσώς πως δεν ξέρει καν «τι ειναι τούτο το Ολυμπιακο» επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας και τις διαψεύσεις της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δρομολογούν τις επόμενες διαψεύσεις που θα έχουν να κάνουν με τον Σαβιόλα, το αν ο Βερδού είναι παντρεμένος ή απλά σε δυνατή σχέση και αν ο Μολό θα κάνει διακοπές στη Μύκονο ή στο Καραϊσκάκη. Σε 24ωρη βάση το επιτελείο του θρύλου ψάχνει τα δημοσιεύματα και τα διαψεύδει με αστραπιαίες κινήσεις. Σήμερα ο κύριος Καραπαπας διέψευσε ότι  ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί την επόμενη εβδομάδα για τον Τιάγκο, ενώ δεν δίστασε να προβεί σε διάψευση παλαιότερων δηλώσεών του περί 3 μεταγραφών πριν την έναρξη της προετοιμασίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «και αν το είπα το ξελέω, και διαψεύδω ότι έγινε ποτέ τέτοια κουβέντα. Και σε κάμερα να με έχετε γράψει , σας έχω εγώ γραμμένους σε καλύτερο μέρος. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι η προετοιμασία θέλει ακόμα δυο μήνες να αρχίσει , και ίσως να δώσουμε και 2 μήνες ακόμα στα παιδιά για να ξεκουραστούν από το έντονο καλοκαιρινό πρόγραμμα του κ.Μίτσελ. Δεν σκοπεύουμε να εξαντλήσουμε τα βαριά χαρτιά μας. Φεύγοντας κλείστε την πόρτα και ξεχάστε τα πάντα»

Ως εκ τούτου υπό διάψευση τελεί η κατασκευή του Γ.Καραϊσκάκης και η μεταγραφή του Αναστόπουλου στον Ολυμπιακο, για τον οποίο χαρακτηριστικά υψηλά ιστάμενος της διοίκησης είπε «εγώ στον Πανιώνιο τον θυμάμαι. Ιταλός δεν ήταν αυτός, από την Αβελίνο;»

Αναζήτηση στο site