Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Στο CAS θα προσφύγει η ΑΕΚ!!!

2013-05-28 23:14

Δραματικές εξελίξεις στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς (aka πρίγκηπας) ανακοίνωσε την πρόθεση του μεγαλοτίγρη της Ένωσης να προσφύγει στο CAS εναντίον όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο προσεχές πρωτάθλημα για να προλάβει οποιαδήποτε περίπτωση η Βυζαντινή αρχόντισσα να χάσει τον τίτλο με δόλια μέσα, δηλαδή με εφαρμογή των κανονισμών.

 

Στο μεταξύ προχωράει κανονικά η διαγραφή των χρεών της Αρχόντισσας σε όποιον μιλάει, περπατάει, έρπει και κλάνει, αποδίδοντας δικαιοσύνη και προσδίδοντας ακόμα μια αχτίδα αξιοπρέπειας και νίκης εντός των γραμμών του γηπέδου για την λαμπροστεφανωμένη και δοξασμένη Αεκ. Συνάμα όλοι αναμένουν με αγωνία την επίσημη επιστροφή του Ντούσαν στα της ομάδας , καθώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει με πόση αγάπη και συναίσθημα είχε αντιμετωπιστεί από τους οπαδούς της Βυζαντινής αρχόντισσας η αποχώρησή του από την ένωση "τότες". Ποτέ δεν ξέχασαν οι αγνοί ενωσίτες τι χρωστούν στον Ντούσαν και τώρα τον ξαναδέχονται στη ζεστή τους αγκαλιά μετά από καιρό, για να του ξαναδείξουν την αγάπη και την συμπάθειά τους.

Τελευταίες πληροφορίες του "Τ" θέλουν τους Supporters , τους "Δεν Πληρώνω", τους Αγανακτισμένους και τον Σύλλογο Οπαδών Φιλων Ερικ Ραμπεσαντρατανα (ΣΟΦΕΡ) να ετοιμάζουν κοινή δήλωση στήριξης και αποδοχής σε άλλον έναν ενωσίτη ήρωα , τον πληγωμένο Ντέμη, και να περιμένουν εναγώνια και τη δική του επιστροφή για να τους βοηθήσει στην κωπηλασία στην μικρή , ήσυχη, καθαρή ενωσίτικη λίμνη.

 

 

Αναζήτηση στο site