Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Σε φουλ ρυθμούς για Γιουρόπα Λιγκ και η ΑΕΚ

2013-06-18 23:18

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ την ίδια στιγμή που οι σκάουτερ της ομάδας χτενίζουν το εξωτερικό για να βρουν τα μεγάλα ονόματα που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα σαιζόν. Απεριόριστο είναι το μπάτζετ που υποσχέθηκε ο Δ.Μελισσανίδης ο οποίος εκτός των άλλων παρακολουθεί με ενδιαφέρον και την Αμασία την περίφημη ακαδημία των παικτών της ΑΕΚ που αναμένεται να ξεπετάξει ταλέντα τύπου Αρκούδα και Μπαρούφα και φέτος , με τα οποία θα συμπληρωθεί η ομάδα που αναμένεται να λαμψει του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ πέραν της ελπίδας ότι μέσα στους δύο επόμενους μήνες θα έχει ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, πρόλαβε ήδη να καταθέσει φάκελο στην ΕΠΟ υπό την επωνυμία

Νέος Πανιώνιος ΑΕΚ (αυτό περισσευε , τι να κάνουμε τώρα) ώστε να ξαναγίνει ΠΑΕ και να λάβει άδεια να αιτηθεί αδειοδότησης και συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης της νέας σαιζόν. Με δεδομένο οτι οι φάκελοι των Παο, Ξανθης και λοιπών συγγενών είναι για κλάμματα, ή για γέλια όπως το προτιμούν στην ΟΥΕΦΑ η αίτηση του ΝεΠΑΕΚ που περιλαμβάνει το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Thrakomakedones Athletic Center , την Αμασία, το επιβλητικό New Filadelfeia Arena (ζωντανά ο Μάρκος Βαμβακάρης) των 80 χιλιάδων θέσεων, αλλά και τους άσους που "έρχονται" από την Ευρώπη, θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο από οπαδούς και διοικούντες της Αναξιοπαθούσας Βασίλισσας ότι η ομάδα έχει σαφείς ελπίδες για συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας σαιζόν.

Σύμφωνα με αξιόπιστες και ελεγχόμενες πηγές του "Τ" οι πρώτες κρούσεις του ΝεΠΑΕΚ αφορούν τον Γουέιν Ρούνι και τον Αλέκο Καραπιπερακόπουλο. Ο άσος της Μάντσεστερ αναμένεται να δεχτεί την (εντυπωσιακή) πρόταση της ομάδας, ενώ πιό δύσκολα είναι τα πράγματα για τον διεθνή σέντερ μπακ του Γίγαντα Πεσωρεματιάς ο οποίος άλλωστε δεσμεύεται με ισχυρότατο συμβόλαιο. Κύκλοι της (θαγίνουμε)ΠΑΕ πάντως εξέφραζαν την αισιοδοξία τους.

Μια τρίτη περίπτωση από το εξωτερικό είναι του Αργεντίνου σούπερ σταρ Φαμπριτσιο Αντόνιο Ντα Σιλβα Μαρία Μαραθώνα, που ανήκει στην Σπορίνθιανς και αγωνίζεται με υποσχετική στην Αις Κριμ της Αλάσκας. 

 

Κι εδώ έρχεται το μεγάλο ερώτημα. Αφού ο Νέος Πανιώνιος ΑΕΚ Δωσε μου το ΑΦΜ σου, θα συμμετάσχει ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; Τι καλύτερο έχει η Τσέλσι του Αμπράμοβιτς από τον ΝεΠΑΕΚ του Τίγρη; 
Πίσω γατάκι Αμπράμοβιτς. Σκέφτονται στην Νιου Φιλαντέλφια Αρίνα και ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

 

Το σίγουρο είναι οτι η νέα σαιζόν βρίσκει την ΑΕΚ με φιλοδοξίες νταμπλ , αλλά και ευρωπαϊκής καταξίωσης, με όνειρα που φτάνουν ως το τρεμπλ. 

Αναζήτηση στο site