Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Σέντρα και αφέντρα

2013-08-20 20:07

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Αμέσως μετά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του μεγάλου λιμανιού (μέχρι να αγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης όλη την Θεσσαλονίκη) και η κατάσταση στην ομάδα είναι η άκρως προβλεπόμενη για την εποχή, την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου. Κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα.

Εκκρεμούνε τρείς περιπτώσεις αποκτήσεως παικτών και ένας θεός ξέρει πόσες αποχωρήσεις (και μία επανένταξη, την οποία συζητάμε από τον Ιούλιο και κανείς δεν μας πιστεύει, αλλά θα σας δείξουμε εμείς – θα δείτε τι θα πάθετε…), κάποιες εκ των οποίων μπορεί να σηματοδοτήσουν και έναν νέο κύκλο αποκτήσεων. Ήδη, είναι γνωστό, ότι η παρούσα σύνθεση των βασικών θα έχει σε σύντομο χρονικό διάστημα δύο νέες προσθήκες, με πολύ υπαρκτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη σε θέση η οποία υποτίθεται ότι έχει καλυφθεί με την απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή Λατινοαμερικάνικης καταγωγής που έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε θέση εκτός αυτής για την οποία φαινομενικά προορίζεται.

Ήδη υφίσταται η φημολογία περί προτάσεων της «τελευταίας στιγμής» για παίκτες που καταλαμβάνουν θέσεις βασικών, οι οποίες, όσο δελεαστικές και αν είναι, θα ευοδωθούν μόνο εφόσον εξασφαλιστεί η άμεση αντικατάστασή τους από θεωρητικά (γιατί στην πραγματικότητα θα πλανάται αιωνίως το ερώτημα «…πού τους βρήκανε;») πάντα ισάξιους παίκτες.

Επιπλέον, μην παραβλέπουμε το ενδεχόμενο πρόσληψης προπονητή καθώς το κενό σε αυτή τη θέση, είναι ορατό και είναι πιθανόν στην εξέλιξη της χρονιάς να μην είναι δυνατή η μετατόπιση από πλευράς διοίκησης και παικτών, των ευθυνών τους για μία πιθανή πάντα, μέτρια ευρωπαϊκή πορεία, ή κάποιες πενιχρές που συνοδεύονται από άσχημα αποτελέσματα εμφανίσεις στις εγχώριες διοργανώσεις. Κατά τα λοιπά το πλάνο του απόλυτου αιφνιδιασμού των ευρωπαίων αντιπάλων, εφαρμόζεται και ακολουθείται μέχρι κεραίας, καθώς οι τελευταίοι, έχουν παραιτηθεί κάθε προσπάθειας να παρακολουθήσουν και να σχηματίσουν άποψη για το αγωνιστικό προφίλ των πειραιωτών.

Έτσι και αλλιώς, τους έχει γίνει αντιληπτό ότι από την εντεκάδα που παρακολούθησαν στο ΟΑΚΑ, είναι ζήτημα να παραμείνουν τρείς παίκτες, οι οποίοι με την σειρά τους, ούτε που φαντάζονται σε ποια θέση θα τους βρει το επόμενο αγωνιστικό ξημέρωμα. Έτσι δουλεύουν οι τεράστιες ομάδες, μέχρι και οι παίκτες, δεν ξέρουν τίποτε, για να μην μπαίνουν στον πειρασμό και διαρρέουν σε διάφορα χαμερπή όντα που παριστάνουν τους φίλους τους και τους συναδέλφους μας, τα πλάνα των προπονητών τους και τους αντιγράφουν μετά κάποιοι τιποτένιοι φερόμενοι ως προπονητές ομάδων από χώρες που δεν τις καταδέχεται ούτε ο ήλιος να τις δει.

Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε και μην ξεχνάτε να λέτε στους δικούς σας πόσο τους αγαπάτε, γιατί ο Πειραϊκός σύλλογος, φέτος θα μοιράσει εμφράγματα.

Αναζήτηση στο site