Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ρεπορτάζ που καίει! Από το πάνω πανέρι!

2013-06-07 18:57

Γράφουν ο Τζέιμς Πόντ και ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Σύμφωνα με αξιόπιστες, θαυματουργές, ιαματικές πηγές μέσα από το κυλικείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το τμήμα σκάουτινγκ έχει εντοπίσει κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης του κάθε λογής περίεργου.
Οι δαιμονισμένοι ρεπόρτερ της εφημερίδας μας συνέλεξαν τις πληροφορίες και σας τις παρουσιάζουν αξιολογώντας τα υπέρ και τα κατά των πιο αξιόλογων περιπτώσεων: 
1) Jorge Martinez Malaka (Επιθετικός, 30).
Διεθνής Ουρουγουανός ακραίος επιθετικός με πλούσια καριέρα και παραστάσεις από Ιταλία έχοντας αγωνιστεί στην Κάλιαρι, την Γιουβέντους και την Τσεζένα, ενώ έχει εμπειρία πρωταθλητισμού στον πάγκο της Κλουζ. 
Υπέρ: α) Το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη χρονιά, ενώ αν ήξεραν από την αρχή οι ιθύνοντες της μεγάλης κυρίας, θα μπορούσε να λήξει και το 2010 όταν και τον απέκτησαν.
β) Εύκολη προσαρμογή στην χώρα μας, καθώς θα ακούει το όνομά του κυριολεκτικά παντού και θα νοιώσει οικεία.
γ) Τουλάχιστον, στην εθνική, δεν τρώει πάγκο από τον Φορναρόλι.
Κατά: α) Θα δει τον Ολυμπιακό σαν την τελευταία ευκαιρία να κάνει κάτι ουσιώδες στην καριέρα του, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ επιθετικής αφλογιστίας (από τον Σεπτέμβριο του 2010, σε 27 συμμετοχές, έχει μηδέν (0) τέρματα…


2) Veli Kavlak Μέσος 24 ετών
Διεθνής Αυστριακός μέσος, Τουρκικής καταγωγής, σε πολύ καλή ηλικία με γεμάτες (απογοητεύσεις) χρονιές στην Ραπίντ Βιένης και την Μπεσίκας στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.
Υπέρ: α) Κλασσικό οκτάρι, άρα στην Ελλάδα έχει γίνει κόφτης πριν μπει στο fir Αθηνών με φανέλα βασικού πριν καν ραφτεί αυτή που θα είναι στην παρουσίαση….
β) Τρομερή έφεση στο σκοράρισμα – ακόμα εκδικάζεται (62 συμ. – 2 γκολ)…
Κατά: α) Έχει συνηθίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ομάδες χωρών που δεν καταναλλώνεται χοιρινό κρέας.
β) Οι συνεχείς επιτυχίες του με τον παρόντα σύλλογο που αγωνίζεται (ενδεικτικά αναφέρεται ότι η Μπεσίκτας έχει τερματίσει 2 φορές 4η και μία 5η μέσα στην τριετία της επιβλητικής παρουσίας του), έχουν εκτοξεύσει την τιμή του στα 3εκ ευρώ, ποσό άκρως λογικό για όποιον επιθυμεί αντίστοιχες υπηρεσίες.


3) Thomas Gamiette Αμυντικός Μέσος 26
Διεθνής αμυντικός μέσος από την Γουαδελούπη, ο οποίος καλύπτει με άνεση και την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Αγωνίζεται στην Τουρ στην Λιγκ 2 της Γαλλίας.
Υπέρ: α) Κάνει χρόνια το αγροτικό του στη Γαλλία, άρα, αν δεν ξέρει αυτός να οργώνει την πλευρά, απλά, δεν κάνει κανείς για Ολυμπιακό…
β) Επειδή ο Ντιακιτέ απέτυχε, στατιστικά και μόνο αυτός έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχει…
γ) Αν πετύχει, έχει καλώς. Αν δεν πετύχει, δεν γαμιέται…
Κατά: Ένα και μόνο: Αν δεις φυσιογνωμία, δεν πείθει για μεταγραφή εκατομμυρίου…

 

4) Αντριάνο Ντα Βλίμα Περνόντας Εσκασε Κατο (Κατίνιο) , Επιθετικός , ακαθορίστου ηλικίας.

Η πολυετής πείρα του και η παρουσία του στα πρωταθλήματα Abalista και Abalearaeo στη Βραζιλία και η δεινή του έφεση στο σκοράρισμα είναι το διαβατήριό του για την Ευρώπη. 400 γκολ σε μόλις 120 συμμετοχές στο 5Χ5 της πολυκατοικίας του έφεραν τα μάτια των σκάουτερ όλης της Ευρώπης επάνω του. Ο Ολυμπιακός κινείται με ταχείς ρυθμούς για την απόκτησή του και αν δε γραφουμε περισσότερες λεπτομέρειες είναι για να μην γκαντεμιάσουμε την περίπτωση. 
Υπέρ α) είναι προσωπική ανακάλυψη του Μεγάλου Προέδρου. Κατά: Ούτε κιχ.

 

Αναζήτηση στο site