Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Πρόληψη και αναστολή

2013-07-08 19:41

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Ως γνωστόν, εχθές έλαβε χώρα η παρουσίαση τριών νέων αποκτημάτων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκ των οποίων η πιο πρόσφατη, θεωρητικά, ολοκληρώθηκε πριν από έναν μήνα. Παραβλέποντας την αξία της διαδικασίας ωρίμανσης μίας παρουσίασης, την οποία ενεργοποιήσαμε σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις και στην οποία, για ευνόητους λόγους θα αναφερθούμε όταν γίνει και η παρουσίαση του Ολαϊτάν, θα εστιάσουμε στο παρασκήνιο της αποκάλυψης του Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος θεώρησε ζήτημα χρόνου, οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να γίνουν πιο Ολυμπιακοί από αυτόν. 
Κάποτε, παίκτες αμφιβόλου αξίας και προελεύσεως και με μόνο εχέγγυο το φημολογούμενο ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτησή τους, εμφανιζόμενοι στον Ιδιωτικό Διεθνή Αερολιμένα των Σπάτων, δήλωναν οπαδοί του Ολυμπιακού. Αυτές οι δηλώσεις, αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για διάφορους κακεντρεχείς φερόμενους ως φίλους της ίδιας ομάδας, οι οποίοι σφετεριζόντουσαν τον εν λόγω τίτλο προφασιζόμενοι τα χρόνια στα οποία υποτίθεται ότι παρακολουθούν την ομάδα, τις εκδρομές αναψυχής που πηγαίναν μεσοβδόμαδα σε εξωτικούς προορισμούς, όπως η Φιλιππούπολη, η Σόφια, το Τροντχάιμ, το Τίλμπουργκ και σε άλλα γραφικά μέρη της Ελλάδος τα οποία, καθαρά συμπτωματικά συνέπιπταν με διάφορες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και το κυριότερο άτομα που επικαλούνται δαπάνες αστείων ποσών επί σειρά ετών για αγορά εισιτηρίων διαρκείας και οδικές εκδρομές κάθε Κυριακή με προορισμό την Καλογρέζα, την Ριζούπολη και τον Πειραιά, ανάλογα την περίοδο. 
Σαφώς και μία τέτοια κατάσταση, όπως γίνεται αντιληπτό, θα έπρεπε από μία σοβαρή και άρτια οργανωμένη ποδοσφαιρική ομάδα, να αποφεύγεται. Δεν μπορεί ο πας εις, να θέτει εν αμφιβόλω την Γαυρότητα του κάθε παγκοσμίου εμβέλειας αστέρος που αφικνείται στο μεγάλο λιμάνι, έναντι σεβαστού ποσού. Ακόμα περισσότερο, κάτι τέτοιο, δεν πρέπει να συμβαίνει όταν ο εν λόγω αστέρας, ενδέχεται να μην είναι ούτε τοπικής εμβέλειας και το ποσό που δαπανήθηκε είναι από παντελώς άγνωστο έως και ανύπαρκτο. Δεν φτάνει που ήρθε τζάμπα, θα του την πούμε και από πάνω, για μία φιλοφρόνηση; - Δεν κάνει…
Για αυτόν και μόνο τον λόγο, ο κυρ-Σάββας, για άλλη μία φορά έβαλε την λεβεντιά του μπροστά και εγγυήθηκε ότι σε λίγο καιρό, οι τρεις συγκεκριμένοι μόρτες, θα γίνουν Ολυμπιακοί για τα σίδερα. Το πήρε πάνω του και δεν άφησε κανέναν να προβεί σε ένα τέτοιο πιθανό ολίσθημα – Γιατί, κακά τα ψέματα, για αυτό είναι οι διοικήσεις, όλα τα άλλα τα κάνει οποιοσδήποτε. 
Τώρα, μπάλα από κάποιον ή και από τους τρείς δεν έταξε – άλλο αυτό. 
Παράλληλα, με την χθεσινή του δήλωση, ο κ. Θεοδωρίδης, έδωσε πυροδότησε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει αντικατασταθεί από κάποιον σωσία, αγνώστου προελεύσεως, καθώς πέραν των καθιερωμένων στόχων, έκανε αναφορά και στην επιδίωξη της ομάδας για Ευρωπαϊκή πορεία, παραπέμποντας σαφώς και αναπόφευκτα, τον ακροατή στην πιθανότητα ύπαρξης και άλλων μορφών ζωής εντός του σύμπαντος.

Αναζήτηση στο site