Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

ΠΑΟΚ: Απρόσκοπτα συνεχίζεται η πορεία προς τον τελικό του Champions League.

2013-06-04 14:07

Μετά την ιστορική ανατροπή και την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (το οποίο και θα κατακτήσει τον προσεχή Μάιο) η προσοχή των ανθρώπων του Παοκ στρέφεται στις μεταγραφές. Ως γνωστόν ο Μέγας Πρόεδρος έχει δηλώσει πως αν χρειαστεί θα φέρει τη μισή Μπαρτσελόνα, αν και το παρακράτος του Ολυμπιακού τον πολεμάει και θα είναι δύσκολο ακόμα κι έτσι  να κατακτήσει τίτλο, και γι’ αυτό έβαλε ως στοχο (εφικτό και πραγματοποιήσιμο άμεσα) την κατάκτηση του Τσαμπιολιγκιού.

Εν μέσω των κοινωνικών ταραχών στην Τουρκία, οι οποίες μεταδόθηκαν από το πάθος των οπαδών του Παοκ για την αδικία του κράτους της Αθήνας, η διοικηση του δικεφάλου ψάχνει ότι καλύτερο για να ενισχύσει την ομάδα.

Οι πρώτες κρούσεις φαίνεται να  έχουν γίνει στην Γερμανική αγορά και γι’ αυτό καθυστερεί η απόκτηση και η ανακοίνωση των Γκέτσε-Λεβαντόφσκι από την Μπαγιερν που βρήκε μπροστά της τον Δικέφαλο στην προσπάθεια απόκτησής τους,  ενώ ο Νόιερ εθεάθη να φοράει ασπρόμαυρη μπλούζα προχθές. Ο νοών νοείτω. Σκοπός των διοικούντων του μελλοντικού πρωταθλητή Ευρώπης είναι να ενισχυθεί η ομάδα σε κάθε τομέα , και γι’ αυτό έχει γίνει και μια πρώτη διερεύνηση για την διάθεση της Μαλαματίνας να προμηθεύσει με ποτά ενέργειας την Θύρα 4.

Όπως και να έχει και όποια και να είναι η κατάληξη, φαίνεται δεδομένο ότι ο νέος Παοκ μπορεί να τερματίσει 3ος ή 4ος στο προσεχές Πρωτάθλημα, αλλά η Ευρωπαϊκή κούπα είναι στο τσεπάκι του. Πάντως όπως διαδίδεται από κύκλους της ΠΑΕ ήδη εκπρόσωποι της Παράγκας πιέζουν την ΟΥΕΦΑ για σφαγή του ηρωϊκού Μακεδονομάχου δικέφαλου.

Αναζήτηση στο site