Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ολυμπιακός : Ραγού και όχι Ράγιος παράγγειλε ο πρόεδρος

2013-05-28 21:19

«Διαπραγματευόμαστε μόνο με τη Μακάμπι Χάιφα. Υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση και από τις δύο πλευρές να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και όλοι να είναι ευχαριστημένοι στο τέλος», δήλωσε στην ιστοσελίδα «one.co.il» ο εκπρόσωπος του Ρούμπεν Ράγιος.

Λίγο αργότερα όμως, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του "Τ" βρήκαν τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και τον κέρασαν αλμυρή κρέπα. Από τη συνάντηση και το δαιμόνιο των απεσταλμένων μας, και μετά την 8η μπύρα, μας χτύπησε φιλικά στην πλάτη. Αυτό νομίζουμε λέει πολλά. Οι δημοσιεύσεις ιστοσελίδων με μηδενική αξιοπιστία, δεν μπορούν να βλάψουν τον "Τ" στο κυνήγι της αλήθειας, κι έτσι για ακόμα μία φορά τη βγάζουμε στη φόρα. Την αλήθεια δηλαδή.

Ουδέποτε, και παρά τις προσπάθειες κάποιων να χτυπήσουν τον Μεγάλο Πρόεδρο του Θρύλου, ο Ρουμπεν Ράγιος δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα άλλωστε με πηγές ανθρώπου που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα "έχουμε παίκτες στη θέση του Ράγιος που κάνουν τη διαφορά. Δε χρειάζεται καν να πω ονόματα, αλλά αν με αναγκάσετε θα αναφερθώ ενδεικτικά μόνο στον ταύρο Φέισα και τον ελπιδοφόρο Ιμπαγάσα. Το θέμα θεωρείται λήξαν και όσο και να παρακαλάει ο Ράγιος δεν τον θέλουμε."

 

Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού και στον μάνατζερ του Μάντζουκιτς που λέγεται πως πρότεινε ανταλλαγή του πελάτη του με τον Σιόβα. Χαρακτηριστικά από τη διοίκηση δήλωναν "δεν ανταλάσσουμε μελλοντικά αστέρια με ξεζουμισμένους βετεράνους".

Αναζήτηση στο site