Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ντιόγκο Λουίς Σαντο : Έμεινε ελεύθερος και ενδιαφέρει

2013-05-29 10:30

Η μεταγραφική καταιγίδα που πλήττει το λιμάνι συνεχίζεται. Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρότατα το μεγάλο μπαμ στο πρόσωπο του Ντιόγκο Λουίς Σαντο, ενός ταλαντούχου σκόρερ από τη Βραζιλία που πριν λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τον ΟΣΦΠ και επέστρεψε στη χώρα του ψάχνοντας προσεκτικά (και γι' αυτό είναι ακόμα ελεύθερος) τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το αναμενόμενο μεγάλο κόστος της μεταγραφής δεν πτοεί τους υπεύθυνους που δηλώνουν ότι θα κάνουν πασα δυνατή προσπάθεια να τον φέρουν στον Πειραιά. Κοινή πεποίθηση είναι ότι η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη θα απογειώσει την ομάδα και θα δώσει νέα προοπτική στην Ευρωπαϊκή δυνατότητα του Θρύλου. Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που σε πλήρη μυστικότητα συναντήθηκε με τους 8 από τους 22 ατζέντηδες του Βραζιλιάνου (είναι γνωστό πως οι Βραζιλιάνοι έχουν έως 55 ο καθένας) και σε καλό κλίμα συμφώνησαν να φάνε μπιφτεκοσαλάτα το βράδυ.

Πρόβλημα μπορεί να αποτελέσει το γεγονός ότι η πρώην ομάδα του ο ΟΣΦΠ ίσως να εγείρει απαιτήσεις για κάποιο χρηματικό ποσό, στο λιμάνι όμως δεν ανησυχούν. "Θα τους καθαρίσουμε σαν Μπόατενγκ" ήταν η απάντηση υψηλόβαθμου στελέχους που συμπλήρωσε "ούτε κιχ για τον πρόεδρο ρεμάλια". 

Ο "Τ" παρακολουθεί στενά το θέμα και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Αναζήτηση στο site