Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

ΝΑΙ από Μαρσέιγ!!!

2013-06-25 23:03

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Αποσβολωμένη η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον το μεταγραφικό κρεσέντο των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας ενώ αντικείμενο στοιχηματισμού αποτελεί πλέον η επόμενη κίνηση του γίγαντα των Βαλκανίων.


Δεδομένης της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, οι υπόλοιπες ομάδες αναλώνονται σε σπασμωδικές κινήσεις που είναι πρόδηλες του πανικού στον οποίο έχουν περιέλθει. Η Τσέλσι, σε μία κίνηση απελπισίας, έσπευσε να κλείσει την υπόθεση του Καβάνι υπό τον φόβο της αποχώρησης του Μάρκο Πάντελιτς που θα σημάνει την απελευθέρωση μίας θέσης επιθετικού στον Ολυμπιακό, η οποία αναμένεται να καλυφθεί από την απόκτηση κάποιου παίκτη ανάλογης ικανότητας και μικρού οικονομικού δείκτη επικινδυνότητας. Η Γιουβέντους, παρατηρώντας την μη ανακοίνωση μεταγραφής στη θέση του ακραίου επιθετικού, επέσπευσε τις διαδικασίες απόκτησης του Κάρλος Τέβες, όσο ακόμα ο Μίτσελ λείπει σε διακοπές για να μην προκληθεί κάποια εύλογη εμπλοκή αργότερα, όταν και θα επιστρέψει.

 
Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και στο γεγονός της απόκτησης του Νεϋμαρ από την Μπαρτσελόνα, αλλά έχει αμφισβητηθεί, ανοικτά από την ΠΑΕ η αναγκαιότητα μίας κίνησης για παίκτη που του λείπουν η εμπειρία και οι παραστάσεις στον Ευρωπαϊκό χώρο, επομένως ουδέποτε η ΠΑΕ θα είχε ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή παρά τις επανειλημμένες κρούσεις από γραφεία που προτείνανε τον παίκτη κατά καιρούς.


Η τελευταία κίνηση τακτικής από ευρωπαϊκή ομάδα, που αν δεν προσεχθεί, πιθανώς να προκαλέσει επιπλοκές στη συνολική εύρυθμη λειτουργία της μεταγραφικής αγοράς είναι η φημολογούμενη αποδοχή της Μαρσέιγ σχετικά με το φημολογούμενο ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον παίκτη της, Μόργκαν Αμαλφιτανό. Σε μία περίοδο που η Πειραϊκή ομάδα διαρκώς διαψεύδει από συνομιλίες και ενδιαφέροντα, μέχρι και προγραμματισμένα φιλικά, έρχεται μία ανυπόληπτη στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, ομάδα από κάποιο ασήμαντο λιμάνι της Μεσογείου, να επιβεβαιώσει την διάθεσή της να μπει σε συζητήσεις για να παραχωρήσει παίκτη της σε διαρκώς διαψευδόντα σύλλογο.


Υπό το πρίσμα ότι τώρα, καλείται η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να διαχειριστεί την διάψευση ενός ευθέως και επίσημου «ναι», αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις της, οι οποίες θα διαμορφώσουν αποφασιστικά τις ισορροπίες στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και θα δρομολογήσουν το σύνολο των κινήσεων των συλλόγων σε Ευρώπη και Ν. Αμερική για την επόμενη τριετία, τουλάχιστον.
Ο «Τ», παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και δεσμεύεται, να σας κάνει κοινωνούς των κοσμοϊστορικών γεγονότων συνοδεύοντας σας, εκ του ασφαλούς, σε αυτό το ραντεβού με την παγκόσμια ιστορία.

Αναζήτηση στο site