Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Κορύφωση της αγωνίας

2013-08-13 14:51

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Τρομερή κινητικότητα παρατηρείται στα φαινομενικά άδεια γραφεία της Π. Αλεξάνδρας, καθώς πλησιάζει η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και δεν έχει καλυφθεί το κενό της διάταξης που διαγνώστηκε πρώτο από οποιοδήποτε άλλο και από τον παρόντα προπονητή: Ο αμυντικός μέσος. Οι πιθανοί λόγοι της συγκεκριμένης παράλειψης, εικάζονται ότι είναι δύο:

1) Η παρουσία, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, του Ντέρεκ Μπόατεγκ, ο οποίος αν δεν ήταν τόσο Αφρικανός, πιθανώς να είχε αποκτηθεί. Προφανώς κανένας δεν είχε ενημερώσει έγκαιρα τον Μίτσελ, ότι ο συγκεκριμένος παίκτης προτίμησε να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, σε ομάδα της Αγγλίας, στην οποία και υπάρχει μία αμυδρή πιθανότητα να τον δούνε και αγωνιζόμενο, γι αυτό και πήγε ως ελεύθερος με την βοήθεια της Πειραϊκής ομάδας – χωρίς το αζημίωτο, παραδόξως.

2) Η παροιμιώδης ατυχία φέτος στην ομάδα να διακρίνονται αγωνιζόμενοι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από αυτόν που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση. Το εν λόγω ατύχημα συνδυάζεται και με διάφορες κακόβουλες διατυπώσεις απόψεων ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να καλύπτει τα σωματικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για αυτή τη θέση.

Σαφώς αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει την ομάδα, καθώς και ο Μίτσελ δεν θα παραβλέπει για πολύ τις ευθείες βολές προς το πρόσωπό του, καθώς αμφισβητείται η ικανότητα του, να αξιοποιήσει κάποιους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές για τους οποίους μετά από τουλάχιστον έναν, το πολύ δύο πλήρη χρόνια στην ομάδα, υπάρχει μία εντεινόμενη φημολογία που αφορά στην θέση στην οποία πιθανώς και θα μπορούσαν να αγωνιστούν και να προσφέρουν στο σύλλογο. Δεδομένου, λοιπόν, ότι τα φιλικά τελειώσανε και στην συγκεκριμένη θέση, δεν έπεισε κανείς για τίποτε, η διοίκηση είναι αναγκασμένη να αναζητήσει επιτακτικά, έναν ικανό επιτελικό μέσο και έναν αριστερό ακραίο αμυντικό, των οποίων τα ονόματα, θα απασχολήσουν τον κόσμο και τις εφημερίδες, μέχρι να βγει η μεταγραφική περίοδος.

Αν χρειαστεί θα θυσιατεί με πόνο ψυχής και ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας, ώστε να χρειάζεται να απόκτηθεί ο δεύτερος στόχος. Κάπως έτσι, θα πάρουνε απόφαση οι ιθαγενείς, ότι αυτό το υλικό είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί παγκοσμίως για την δουλειά που καλείται να κάνει. Αυτό αναμένεται να συμβαίνει, μέχρι να γίνει το υπερθαύμα και βγάλει ο πεφωτισμένος πρόεδρος λεφτά και από τις δύο περιπτώσεις διεθνών που συνωστίζονται και συναγωνίζονται προσφέροντας ασύγκριτα μεγάλη γκάμα σε επιλογές και ποιότητα για αυτή τη θέση, λύνοντας τα χέρια κάθε, έστω και κατ’ όνομα προπονητή, και κάθε οπαδού, ο οποίος είναι φύσει αδύνατον να αντιμετωπίσει το παρόν θέαμα με τα χέρια σταυρωμένα. Αν δεν γίνει το πιό πάνω, να είστε σίγουροι ότι εντός μίας διετίας, θα έχει αντικατασταθεί όλο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Αναζήτηση στο site