Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ετοιμος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα ο πρόεδρος!

2013-05-28 19:23

 

Μπορεί οι απανταχού αχάριστοι να εκτινάσσουν ποταμούς μίρλας εναντίον του μεγάλου Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλα Μαρινάκη όμως τα τελευταία νέα από την μεταγραφική αγορά , δείχνουν ότι σύντομα μετανιωμένοι θα τρέχουν πίσω του στα τέσσερα. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε πριν λίγη ώρα με τον προπονητή της ομάδας και μετά από εξαντλητικό μίτινγκ συμφώνησαν να παραγγείλουν πίτσες.

Τα όσα βγήκαν από την μυστική αυτή συνάντηση που μόνο ο "Τ" μπόρεσε να ανακαλύψει κάνουν την παγκόσμια ποδοσφαιρική γνώμη να στρέφει το κεφάλι προς το λιμάνι του Πειραιά αλαφιασμένη. Πολλά τα ερωτήματα που εγείρονται. Ο "Τ" σεβόμενος πάνω απ' όλα την ιδιωτικότητα της συζήτησης των δύο ανδρών μπορεί μόνο να σας δώσει μερικές κατευθύνσεις , κι εσείς ως παλαιοί και κατατοπισμένοι αναγνώστες θα καταλάβετε πολλά.

 

  • Ωστε ο Μουρίνιο θα πάει στην Τσέλσι;
  • Ο Ρονάλντο θα συνεχίσει στην Μαδρίτη την καριέρα του;
  • Είναι σίγουρο ότι ο Φέρκιουσον θα είναι Τ.Δ. της Γιουνάιτεντ;
  • Τι δουλειά είχε η φωτογραφία του Ινιέστα στην εφημερίδα που κράταγε ο Μίτσελ;
  • Σημαίνει κάτι ή όχι το γεγονός ότι αναφέρθηκε το όνομα Καρντόζο σε παρακείμενη καφετέρια, αμέσως μετά τη διέλευση των δύο ανδρών μπροστά της;

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Και θα είναι καταιγιστικές. Άλλωστε αυτό υποδηλώνει και η δήλωση της καθαρίστριας των γραφείων του προέδρου η οποία εμπιστευτικά ανέφερε πως τρία κομμάτια πίτσα δεν καταναλώθηκαν και πετάχτηκαν στα σκουπίδια. 

Εσάς δε σας λέει τίποτα αυτό;

 

Αναζήτηση στο site