Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ετοιμες λύσεις για κατα μέτωπον επίθεση

2013-06-18 15:41

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Των φρονήμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, κάποτε τρώγανε… Στο περιθώριο της αναμονής για την απάντηση από το λιοντάρι της Καταλωνίας που λέγεται Βέρδου, οι ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ, έχουν έτοιμες κάποιες περιπτώσεις επιτελικών χαφ οι οποίες έχουν εξεταστεί και έχουν πραγματοποιηθεί ήδη οι πρώτες διερευνητικές κρούσεις.

Άνθρωποι της ομάδας, έχουν ενοχλήσει τους παίκτες σε διάφορες ώρες της ημέρας με έμφαση σε αυτές της κοινής ησυχίας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι πρόθυμοι να έρθουν στην ομάδα και να τα κάνουν όλα κεραμιδαριό μέχρι να βρουν τα ζώα που τους τηλεφωνούν και χτυπάνε τις πόρτες ό,τι να ‘ναι ώρες.


Σε περίπτωση ναυαγίου με τον ποδοσφαιριστή που θα γινόταν ο Π. Άντζας, αν είχε γεννηθεί στην Ισπανία, υπάρχουν τρείς περιπτώσεις επιτελικών μέσων, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν άμεσα, με υπαρκτό ενδεχόμενο να υπογράψουν και οι τρεις ταυτόχρονα. Το συγκεκριμένο σενάριο εάν επαληθευτεί θα κάνει τον Ολυμπιακό ασυναγώνιστο πανευρωπαϊκά στον άξονα καθώς θα συνωστίζονται 5 παίκτες σε αυτές τις θέσεις πίσω από τον φορ και δίπλα στον κόφτη, οι οποίοι θα παλεύουν για τρεις θέσεις. Όπως και να έχει, αυτή η σύνθεση αναμένεται να παρουσιαστεί με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς, πολλά θα είναι τα στοιχήματα για το ποιό «ζευγάρι» μέσων θα τρακάρει τις περισσότερες φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. (Προς το παρόν το φαβορί είναι Ντε Βινσέντι – Μασάντο και ακολουθεί το Ντε Βινσέντι – Φουστερ.) Ας κάνει την μαγκιά, λοιπόν, ο καταλανός να αρνηθεί και η συνέχεια αναμένεται εξόχως ενδιαφέρουσα.

Αναζήτηση στο site