Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Επικίνδυνη στροφή

2013-09-01 20:01

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα που θα κρίνει την παραμονή του Μίτσελ, στον Ερυθρόλευκο πάγκο πάγκο για το επόμενο δεκαπενθήμερο, εκτός και αν κανονιστεί κανένα φιλικό με τον Εργοτέλη και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις προσπάθειες που παραδοσιακά λαμβάνουν χώρα την τελευταία στιγμή για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Πολλοί από εσάς απορούν με την σκοπιμότητα των συγκεριμένων κινήσεων. Φυσικά, αν ήσασταν σε θέση να εξηγήσετε αυτά που για εμάς είναι αυτονόητα, τώρα, εμείς θα πηγαίναμε στην Λειβαδιά για να πουλήσουμε ψητά καλαμπόκια, καθώς το κρέας στην συγκεκριμένη περιοχή δεν δείχνει να έχει καμία πέραση. Τα δεδομένα είναι απλά.

Μπορεί το ρόστερ να φαίνεται πλήρες, αλλά είναι προφανής η ανισσοροπία, καθώς στις θέσεις του κέντρου σε σχέση με τη θέση του επιτελικού μέσου, υπάρχει μία έλλειψη εναλλακτικών επιλογών με 5 άτομα να διαγκωνίζονται για δύο θέσεις του άξονα στο αρχικό σχήμα και 4 για μία θέση επιτελικού (σαφώς και αυτά τα άτομα δεν επικαλύπτονται – είναι 9 ξεχωριστά άτομα, με την υπαρκτή, πλέον, προοπτική να είναι και 10). Πολλοί θα μπορούσαν να αποδώσουν την εν λόγω υπερσυγκέντρωση ατόμων, σε κακό προγραμματισμό, ενώ στην πραγματικότητα προφανώς πρόκειται για προνοητικότητα, άνευ προηγουμένου: Δεν είναι δυνατόν να προσεγγίζεις προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και να σε απορρίπτει, επειδή το ρόστερ έχει υλικό ακατάλληλο για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εμφυσήσει στην ομάδα.

Αυτή η δικαιολογία, πλέον, μας τελείωσε – πρέπει να βρούνε άλλες, ακόμα πιο πρωτότυπες. Στο μέτωπο των αποδεσμεύσεων, ελέγχεται για την ακρίβειά της μία πληροφορία που θέλει έναν ποδοσφαιριστή, ονόματι Τόμας Ντε Βινσέντι, να έχει σκοπό να εμφανιστεί μεθαύριο στα γραφεία της Π. Αλεξάνδρας, καθώς, υποψιάζεται ότι γλύτωσε την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού, λόγω παρανόησης. Σαφώς, πρέπει να πλανάται η εντύπωση στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι έχει παραχωρηθεί, σύγχυση πιθανώς προερχόμενη από την περίπτωση του Κάταϊ.

Για την περίπτωση του Φετφατζίδη, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, απέρριψε την πρόταση της Τζένοα, καθώς, έφτασε στα αυτιά των ιθυνόντων του συλλόγου, ότι η Μίλαν κινείται για την απόκτηση του Κακά από την Ρεάλ, για να τον προσφέρει στον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα για την αποκτηση του ίδιου ποδοσφαιριστή. Το διαφαινόμενο ναυάγιο της υπόθεσης Χολέμπας, φημολογείται ότι οφείλεται στην απαγόρευση κατανάλωσης οινοπνεύματος από τους μουσουλμάνους και μία τέτοια κίνηση, με τα φημολογούμενα ποσά, σαφώς και θα ενοχοποιούσε τους αρμόδιους του Τουρκικού συλλόγου έναντι των θρησκευτικών αρχών της χώρας.

Αναζήτηση στο site