Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Εξελίξεις στην υπόθεση του Τελικού Κυπέλλου-Ηθικός Πρωταθλητής Ευρώπης ανακυρήχθηκε για φέτος ο Κένταυρος Χαλανδρίου

2013-06-01 09:26

Γράφει ο Τεόφιλο Μπίχλας

 

Η πληροφορία ότι ο διαιτητής Γιάχος θα είναι ανάμεσα στους θεατές του αγώνα Ατρόμητου-Αστέρα Τρίπολης εξαγρίωσε τον "αντ' αυτού" πρόεδρο-Τσάκα του Αστέρα που σε δηλώσεις του σε συντάκτη του "Τ" δήλωσε αηδιασμένος και έτοιμος να φτύσει. "Θα τον στήσω στα τέσσερα και θα τον φτύνω μέχρι να παπαριάσει από το σάλιο και να διαλύσει μόνος του". Δίπλα του ο βολευτής Ηλίας "Δέρνω αμα λάχει" Κασιδιάρης δήλωνε ότι "είμαστε μαζί με τους αδικημένους και δέρνουμε και διαιτητές. Ο Γιάχος είναι γόνος λαθρομεταναστών και αυτά δεν ξεφεύγουν από το άγρυπνο μάτι μας", συνέχισε ενώ το μάτι του έκανε περίεργα σάλτα στην κόγχη. Καθαρίζοντας τον λαιμό του και φτύνοντας καταγής ο πρόεδρος του Αστέρα αρνήθηκε να δηλώσει κάτι άλλο.

 

Σε συναγερμό άλλωστε τέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Αττικής καθώς κατά χιλιάδες οι οπαδοί της Βυζαντινής Αρχόντισσας άλλαζαν δέρματα και με τα ίδια δάκρυα στα μάτια σπεύδουν να προμηθευτούν εισιτήρια για να υποστηρίξουν την (αλλη) ομάδα της καρδιάς τους, την αδικημένη Τροπολιτσά στο ματς με τον Ατρόμητο. Το φιλικό ματς ΑΕΚ-Ραχούλα Σαλαμίνος φαίνεται ότι θα διεξαχθεί με πολύ λίγους οπαδούς.

 

Στο μεταξύ νεότερα για την εισβολή του Βαγγέλα στα αποδυτήρια των Γιάχων στον τελικό Κυπέλλου έρχονται στο φως. Έρευνα της Ιντερπολ και της CIA έφερε στο φως λίπος χοιρινού με δείγματα πίτας σουβλακιου στην είσοδο των αποδυτηρίων, ενώ ένα αποτύπωμα γονάτων ταυτίστηκε με αυτό του Γιάχου, απέναντι σε αποτύπωμα από παπούτσι μεγέθους αργεντίνικης μπριζόλας. Κληθείσα επί τούτου η ομάδα του CSI Miami παρέλαβε τα αποδεικτικά στοιχεία και συνεχίζει τις έρευνες.

Αναζήτηση στο site