Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Διοικητικό πλάνο

2013-06-24 18:21

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Τις τελευταίες ώρες, με αφορμή διάφορα μικρά γεγονότα που καθώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας τυφλώνουν όλους τους υπόλοιπους, ενώ ελέγχονται για την γνησιότητά τους πληροφορίες που θέλουν, αυτούς που δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και το έδαφος για αυτά τα δημοσιεύματα, να έχουν τυφλωθεί και να έχουν παρουσιάσει αυξημένη τριχοφυΐα σε ασυνήθιστα μέλη του σώματός τους.
Η στρατηγική της ομάδας είναι εμφανής παρά το ανεξήγητο κατά τα άλλα φαινόμενο του κόσμου που δεν θέλει να πιστέψει αυτό που πραγματικά συμβαίνει.
Κύριο μέλημα των διοικούντων είναι να διατηρηθεί ο παλιός κορμός της ομάδας και να προστεθούν μερικοί κορνέδες στην συνέχεια. Για να υπάρξουν μεταγραφές, πρέπει πρώτα, να προχωρήσουν οι αποδεσμεύσεις.
Με δεδομένη την αποχώρηση του Μοντεστό, λοιπόν, θεωρείται ότι η ομάδα δεν μπορεί να διακινδυνεύσει και άλλες αποχωρήσεις οι οποίες μπορεί να διαταράξουν την ομαλή συνέχεια του ισορροπημένα αρμονικού συνόλου που παρουσίασε η ομάδα σε όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Ως εκ τούτου, έχει ωριμάσει η ιδέα να διατηρηθούν άπαντες οι περυσινοί παίκτες με την δέσμευση ότι θα βελτιώσουν κάποιες ασήμαντες αδυναμίες (μεταξύ αυτών και το προχωρημένο της ηλικίας, η ανύπαρκτη ποιότητα, η έλλειψη δύναμης ή και ταχύτητας ή και τακτικής γνώσης), αλλιώς η διοίκηση θα αναγκαστεί να τους διατηρήσει και την μεθεπόμενη χρονιά στις θέσεις τους.
Εξάλλου, το εορτάζον, σήμερα, πνεύμα αυτής της απόφασης, δεν μπορεί να το αντιληφθεί ο μέσος φίλαθλος λόγω και της ηθελημένης, εκ μέρους των υπολοίπων μέσων, ελλειπούς πληροφόρησης που του παρέχεται.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, μετά από την επιτυχία του Next Gen Series, σχεδιάζει μία νέα διοργάνωση που θα λέγεται Previous Gen Spots: Καλά καταλάβατε, το CL των παλαιμάχων. Σε αυτή την διοργάνωση, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει στηρίξει κάθε ελπίδα για διάκριση την επόμενη 20ετία και θα κάνει τα πάντα ώστε τα τμήματα υποδομής του συλλόγου – εκ των οποίων το κυριότερο θα είναι η σημερινή λεγόμενη πρώτη ομάδα, να εφοδιάζουν κάθε χρόνο την μεγάλη ομάδα με έτοιμους παίκτες.

Αναζήτηση στο site