Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Δια βίου εκπαίδευση

2013-06-26 22:46

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, προκύπτει ότι ο Τάσος Παπάζογλου, ακολουθεί πρόγραμμα τεχνικής βελτίωσης των χαρακτηριστικών του στην θέση του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα… 
Παραβλέποντας το γεγονός ότι ο συμπαθής αμυντικός του Ολυμπιακού δεν χρήζει καμίας βελτίωσης στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς και μόνο η χρησιμοποίησή του στο βασικό σχήμα επί έναν ολόκληρο γύρο, είναι εξόχως ακραία περίπτωση διαχείρισης έμψυχου δυναμικού, θα εστιάσουμε σε αυτό καθ’ εαυτό το γεγονός. 
Οι λεπτομέρειες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ είναι εξόχως ανατριχιαστικές αλλά και τραγικά ελλειπείς, καθώς κάνουν λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής προπονείται επί 24ωρο. 
Κάτι τέτοια διαρρέουν και ο αναγνώστης κλείνει την εφημερίδα, ή το τάμπλετ ικανοποιημένος και πέφτει πάνω στα ούζα με τα μούτρα νομίζοντας ότι όλα βαίνουν καλώς. 
Αγνέ αναγνώστη, επιτέλους ξεστραβώσου, ρε: Σε δουλεύουν και εσένα σε τρώει η σιγουριά ότι τα ξέρεις όλα. Πάρε μάτι τι συμβαίνει, γιατί μία φορά θα τα πω.
Ο Τάσος, έχει κλωνοποιηθεί σε τρία αντίγραφα και προπονούνε έναν ανά 6ωρο. Το ζήτημα, δεν είναι να βελτιωθεί ο Τάσος. Το ζήτημα είναι να έχουμε κάβα τρεις Τάσους και να μην μασάμε από τραυματισμούς και κόπωση, ότι και να πάθει, θα δεις ότι θα τον πάνε μέχρι τα αποδυτήρια και θα σου βγαίνει καινούργιος. Και επειδή, εδώ, δεν μπήκες για να διαβάσεις αυτό που κανονικά θα έπρεπε να είναι προφανές, πιάσε και το επόμενο βήμα: Επόμενος παίκτης, για αυτό και δεν παραχωρήθηκε άλλωστε, καθώς η φάση του είναι λίγο προχωρημένη, είναι ο Σιόβας… 
Εγώ τα είπα μία φορά αλλά εσύ να τα διαβάσεις δύο και πέσε κατ’ ευθείαν για ύπνο – μην φάς, δεν θα φταίει ο συντάκτης για ό,τι σου συμβεί, μετά, καθώς σε προειδοποίησε.
Όταν ξυπνήσεις, θα τα βλέπεις αλλιώς τα κόλπα – δεν θα είναι τίποτα ίδιο.

Αναζήτηση στο site