Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Διαπρέπει και ίσως πρέπει...

2013-06-29 11:15

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Αν και όλα δείχνουν να λειτουργούν βάσει σχεδίου, κάτι ανεκδιήγητοι τύποι έχουν βαλθεί να εκθέσουν άπαντες με τα καμώματά τους, ως ομοσπονδιακοί εκλέκτορες. 
Ένα μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, για την απόκτηση του οποίου η διοίκηση της ΠΑΕ έδωσε μάχη με το φαξ και κατέθεσε την καλύτερη προσφορά, κερδίζοντας στο νήμα και την προσφορά που έτρεχε στα σούπερ μάρκετ του μεγαλομετόχου της προηγούμενης ομάδας του, διακρίνεται στο μουντιάλ των Νέων σε μία θέση στην οποία ουδέποτε αγωνίστηκε φορώντας την φανέλα του συλλόγου από τον οποίο αποκτήθηκε. 
Κάποιος υγιώς σκεπτόμενος αναγνώστης, θα σκεφτεί ότι το τμήμα παρακολούθησης παικτών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εισηγήθηκε την απόκτηση ενός παίκτη του οποίου την θέση δεν γνώριζε. Ε, αυτός ο υγιής αναγνώστης, από την Τρίτη που μας πέρασε, έχει τουλάχιστον τον Υπουργό Υγείας που του αξίζει.
Οι διοικούντες την ΠΑΕ, είχαν κανονίσει από την πρώτη στιγμή που ο παίκτης αυτός πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, οι προπονητές του να τον χρησιμοποιούν σε λάθος θέση, ούτως ώστε, αν για οποιονδήποτε λόγο εμφανιζόταν κάποιος ενδιαφερόμενος και η ΠΑΕ βρισκόταν σε προσωρινή ταμειακή δυσκολία (π.χ. μόλις είχε εξοφλήσει το σούπερ μάρκετ από τα ψώνια του Προέδρου για το μεσημεριανό γεύμα), ο παίκτης να κατέληγε σε μία ομάδα, η οποία δεν θα ήξερε τι να τον κάνει, καθώς δεν είναι στατιστικά δυνατόν κάποιος παίκτης να διακρίνεται σε μία θέση η οποία δεν είναι η φυσική του, ή τουλάχιστον, να έχει την ανάλογη εξέλιξη. Επομένως, θα αναγκάζανε, αργά η γρήγορα, τον αδαή «ανταγωνιστή» να επιστρέψει τον ποδοσφαιριστή, εκεί όπου πραγματικά ανήκει, έναντι του εξ αρχής προκαθορισμένου τιμήματος. 
Δεν χρειάζεται να ευχαριστήσετε τον «Τ» για άλλη μία συνταρακτική πληροφορία που αφορά την άρτια και σχεδιασμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια λειτουργία της ΠΑΕ: Σκεφτείτε μόνο, πόσο ευτελείς πρέπει να νιώσετε, που δεν δοξάζετε το θεό για την λαμπρή τύχη που έχει η ομάδα σας, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να διοικείται από τόσο λαμπρά μυαλά, τα οποία τα παρακολουθούν κάποια κατά πολύ λαμπρότερα, τα οποία σας αποκαλύπτουν το παρασκήνιο, το υποβολείο και τα καμαρίνια.

Αναζήτηση στο site