Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Διαβάστε και θα μας θυμηθείτε...

2013-06-20 22:53

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Εν αναμονή της πορείας της αίτησης διαζυγίου που αναμένει ο Βέρδου, από την σύζυγό του, για να μην θεωρηθεί υπαίτιος της λύσης του γάμου και ξηλωθεί στις διατροφές, προκύπτουν κάποια ονόματα – έκπληξη που επανέρχονται στο προσκήνιο από το φρέσκο ρεπορτάζ. Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στις υποθέσεις Πέτριτς και Σαβιόλα, για τις οποίες δεν έχουμε και πολλά στοιχεία καθώς το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων είναι σχετικά φρέσκο.
Οι εν λόγω περιπτώσεις, οι οποίες λογικά αφορούν ελεύθερους παίκτες είναι οι εξής:
1. Ιβάν Ζαμοράνο: Μεγάλη καριέρα σε Ιταλία και Ισπανία, παίκτης με φονική αίσθηση του γκολ, κίνδυνος – θάνατος με την μπάλα στα πόδια.
2. Ζαρντέλ: Πύργος, θωρηκτό, ο άνθρωπος καυριολεκτικά, έχει στο κεφάλι πόδια. Με την μπάλα κάτω, ο θεός βοηθός.
3. Ματίας Αλμέιντα: Ο κόφτης, με όλη τη σημασία της λέξης. Όταν η ομάδα ψάξει λόγο να μην τρέξει, αυτός μπαίνει μπροστά και της δίνει κάθε δικαίωμα.
4. Ντιέγκο Σιμεόνε: Κρυφός πόθος πολλών στο λιμάνι, καθώς, τόσο επιστημονική κλωτσιά ονειρεύεται να ρίξει ο Παπάζογλου και να του την χαρίσει μέχρι και ο Μέρκ.
5. Πάολο Μοντέρο: Όταν έρθει και τον δείτε, μη δοκιμάσετε αυτά που βλέπετε, να τα κάνετε στο σπίτι. Η ανθρωποκτονία είναι ποινικό αδίκημα.
Υπενθυμίζουμε ότι όλοι αυτοί, λογικά πάντα, σαν παίκτες είναι ελεύθεροι (του κερατά, δηλαδή) είναι περιπτώσεις που μόνο να προσθέσουν μπορούν στο ρόστερ και είναι προσιτές οικονομικά λύσεις.
Αγωνιστικά, αν αποκτηθούν, όσοι είναι από 30ετών και πάνω, θα μας θυμηθούν – και θα θυμηθούν και πολλά ακόμα…

Αναζήτηση στο site