Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Γαλλικό κλειδί για τις μεταγραφές.

2013-06-23 16:19

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Μπορεί ο καύσωνας να επισκέφθηκε κάπως νωρίς την περιοχή μας, αλλά το ρεπορτάζ μέσα από τα γραφεία της Π. Αλεξάνδρας ξεπηδάει ως σαν πίδακας θερμού νερού και ο «Τ» θεωρεί την παρουσία του αυτονόητη, ακόμα και αν χρειαστεί να βουτήξει στην Μαρίνα της Ζέας για να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της έκθεσης στην υψηλή θερμοκρασία. Αργότερα, μπορεί πάλι να χρειαστεί μία βουτιά στην συγκεκριμένη περιοχή για άλλους λόγους, αλλά δεν είναι της παρούσης. 
Παραδόξως, λοιπόν, στην πειραϊκή ΠΑΕ, έχουν αρχίσει να πέφτουν βροχή οι προτάσεις, για ουζάκια, μπυρίτσες και ψαράκια όπως και για διήμερες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς.
Σαφώς και όλες οι προτάσεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές, όσο καλή διάθεση και αν θέλουν να επιδείξουν οι άνθρωποι της Πειραϊκής ΠΑΕ, καθώς υπάρχει και ένα όριο αιτημάτων που μπορεί να ικανοποιηθεί, το οποίο καθορίζεται καθαρά από τον μαθηματικό παράγοντα (δεν γίνεται το ίδιο άτομο να είναι σε δύο διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα – εκτός εάν είναι ο Βρέντζος όταν κάνει ταξίδι για μεταγραφή, αλλά αυτός είναι ένας).
Το αρμόδιο τμήμα έχει σταχυολογήσει τις περισσότερες από αυτές και επιφυλάσσεται για τις οριστικές απαντήσεις στο άμεσο μέλλον, καθώς υπάρχει και μία κάποια σχετική πίεση χρόνου, η οποία ορίζεται από την έναρξη της προετοιμασίας και ιδιαίτερα από την διεξαγωγή των φιλικών. Είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό, ότι με την παρούσα κατάσταση, από ένα σημείο και μετά, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, κάποιος άνθρωπος της ομάδας του Πειραιά, να πιεί έστω και έναν καφέ σαν άνθρωπος. 
Άλλωστε, είναι νωπή και η εικόνα, σε έναν από αυτούς και δεν είναι δύσκολο να φανταστεί τι μπορεί να συμβεί στην δική του περίπτωση, της αντιπαράθεσης δύο ατόμων, η οποία κατέληξε σε καταδίωξη, καθώς ο καταδιώκων κρατούσε στο χέρι του γαλλικό κλειδί.

Αναζήτηση στο site