Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Ασύλληπτοι

2013-08-01 16:22

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Αναστάτωση φαίνεται να επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του μεγάλου λιμανιού της χωράς μας και αυτή οφείλεται σε μία σειρά λόγων:

1) Προβληματική απόδοση της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε αντιπάλους ποικίλης δυναμικότητας.

2) Προβληματική απόδοση ή και αγωνιστική συμπεριφορά μεμονωμένων παικτών.

) Διαφαινόμενη απροθυμία από μέρους της διοίκησης στην κάλυψη των ελλείψεων του ρόστερ.

4) Διαφαινόμενη αποτυχία νέων αποκτημάτων οι οποίοι εμφανίζονται ανεπαρκείς.

5) Αδυναμία τεχνικής ηγεσίας να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο.

6) Αδυναμία διοίκησης να ξεφορτωθεί το μόνο πραγματικά ενοχλητικό παλτό.

7) Απουσία δηλώσεων από τα στελέχη της διοίκησης.

8) Απουσία πληροφόρησης για την μορφή και την παρουσίαση της νέας φανέλας.

 

Μπορεί να τα έχουμε ξαναπεί, τα περισσότερα, αλλά επαναλαμβάνω τις προφανέστες όπως θα έπρεπε να ήταν απαντήσεις, ακόμα και αν εμείς δεν κάναμε ρεπορτάζ. Λοιπόν, όλα είναι όπως φαίνονται ακριβώς. Υπάρχει σχέδιο, λέμε. Και πιο συγκεκριμένα:

 

1) Μπορεί να σας φαίνεται ότι η ομάδα δεν έχει άμυνα, αλλά μην βιάζεστε: Ούτε μετά θα έχει, αλλά κανένας αντίπαλος δεν θα θέλει να πιστέψει αυτό που έβλεπε μέχρι να έρθει η σειρά του. Όλοι οι αντίπαλοι θα είναι όλοι ταμπουρωμένοι για 90’ μην τους βρει κανένα κακό και γελάει ο κόσμος. Ο τρόμος είναι σύμμαχος του θρύλου και χωρίς τρομοκράτη μέσα – αν και για αυτό, κρατάμε μία πισινή.

2) Εσείς έχετε φάει σκάλωμα με τον Χοσέ, σας βλέπω… Σας πληροφορώ, ότι από τον Αύγουστο και μετά, δεν θα χρειάζεται καν να κατεβαίνει από την σέντρα, θα κόβει η φήμη και η θύμισή του στον αντίπαλο. Το αυτό εις το διπλάσιο ισχύει και για τον Φέισα με τον Μασάντο – δεν νομίζω να περιμένει κανείς σοβαρά να μας αποχαιρετίσει;

3) Τι λέγαμε πριν από ένα δεκαπενθήμερο πριν έρθουν οι μαζεμένοι; Κάντε λίγο υπομονή ρε, να δείτε ότι αν αρχίσουμε και τώρα τα ίδια, αυτή τη φορά θα έχουμε δίκιο… Αλλά είναι γάτα ο Βαγγέλης. – χαμπάρι δεν θα πάρουμε για πότε θα μας τη σκάσει και θα μείνουμε ως έχουμε.

4) Τι είναι ο Σαλίνο να γυρίζει; Η Γη, ή γάρο σε παρέα μόρτηδων; Αργός ο Μεντζανί; Να μείνει ο Πάμπλο τότε…

5) Ακούς και το κλασσικό «σε 20 ημέρες…» - διακόπτω και ρωτάω: Τι θα φας για μεσημεριανό σε 20 ημέρες, ξέρεις – μην απαντήσεις γιατί θα εκτεθείς και θα μάθουμε και για το ψεύδος και θα πέσει και η σχετική διαφήμιση; Δηλαδή, πήραμε προπονητή για να κάνει το μέντιουμ; Αν ήξερε από τώρα, εσύ ο ίδιος, αναγνώστη, δεν θα τον έλεγες ξεροκέφαλο;;; Δεν απαντάς - τι να πεις; Εγώ συστήνω υπομονή και όσα σας φαίνονται τώρα ανεξήγητα από τον προπονητή, θα σας τα εξηγήσει τον Νοέμβριο ο διάδοχός του.

6) Βλέπεις ότι μένει αυτός και δεν παρατηρείς ότι δεν έχεις βασικό κόφτη και αλλαγή στα πλάγια μπακ και τολμάς και λες τον παίκτη άχρηστο;

7) Πέρυσι με την απροπονησία και το ταμπούρι-μπολ ακούγαμε για τέλεια δουλειά και θέαμα που επέρχεται και επειδή δεν μιλάνε φέτος, ανησυχείτε κάνοντας παραλληλισμούς και αναγωγές, του στυλ «…για να μην μιλάει ο Σάββας, που κελαηδούσε πέρυσι, φαντάσου τι θα δούμε φέτος;».

8) Αμαρτία ρε – πουθενά δεν πιάνεστε. Δηλαδή έχετε καλυφθεί σε όλα τα παραπάνω και το πρόβλημα είναι η φανέλα… Μάλιστα: Τι βαθμό βγάλαμε φέτος στο ενδεικτικό; Να ξέρω αν είναι να σας πάρω δώρο αυτή που φορούσε η ομάδα το ‘94/’95 ή αυτήν που φορούσε το ‘05. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου. Πέστε στη θάλασσα άφοβα.

Αναζήτηση στο site