Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Αποσταθεροποίηση

2013-07-23 11:54

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που ξεκίνησε εχθές, σε όλα τα επίπεδα, για την ομάδα του Πειραιά με έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα εντός και εκτός της ομάδας. 
Μέχρι στιγμής, η αντικατασκοπεία για τους λόγους που αναφέρθηκαν στο προηγούμενο άρθρο γράφει χρυσές σελίδες. Όλοι οι, βάσει λογικών συμπερασμάτων, δυνητικά συσχετιζόμενοι και παροιμιώδους ατυχίας για όλους μας, εμπλεκόμενοι με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις απαιτήσεις του ρόλου τους: Έτσι και πει κανείς, ότι έχει καταλάβει τι έχουν σκοπό να κάνουν και τι δουλειά κάνει ο καθένας εκεί μέσα, θα τονε φέρουμε στο ρεπορτάζ και θα γελάσουν από τους Άραβες του Τσάκα, μέχρι και οι Οντότητες που σώσανε την μαμά ΑΕΚ, μαζί με τα αμύθητα πλούτη που απέκτησε με τον ιδρώτα του ο Ιβάν Σαββίδης και τους πήγε τον Ροναλντίνιο και τον Τζιμπούρ οι οποίοι μας διαβάζουν ανελλιπώς φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα, από την nike. 
Επειδή, στα πιο παραπάνω - όχι στα πολύ τελευταία που αναφέρονται, φυσικά - έχουμε αναφερθεί εκτενώς, σήμερα θα σας επισημάνουμε έναν άλλον κίνδυνο που ελοχεύει και έρχεται και αυτός, οποία σύμπτωσις, από την μισή πατρίδα του Ιβάν του Μετρητού: Την Ρωσία. 
Τις τελευταίες ώρες, ανέκυψε ένα ζήτημα με μία φημολογούμενη πρόταση από την έρμη Ρούμπιν Καζάν, που από τότε που αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, έχει βαλθεί να τον αγοράσει ολόκληρο – σε σημείο που να θυμίζει ανέκδοτο με τον νέο καρχαρία, που δεν τα παίρνει τα «γράμματα» και τρώει τον άνθρωπο με τα περιττώματα.
Αντικείμενο και στόχος της νέας πρότασης, η οποία θυμίζει πολύ έντονα κάποια πολύ πρόσφατη που είχε κυκλοφορήσει, είναι ο Πορτογάλος βιρτουόζος του χόρτου που λαμπρύνει με την παρουσία του το λιμάνι του Πειραιά και αναγκάζει τους οικολόγους να αναπροσανατολίσουν τα ενδιαφέροντά τους σε νέα ανεξερεύνητα είδη έμβιων όντων. 
Λοιπόν, δεν μπαίνω στην διαδικασία να αναφέρω άλλα νούμερα (ήδη είπα τον Πορτογάλο) και μπαίνω κατ’ ευθείαν στην ουσία της υπόθεσης με μία ερώτηση: Μπορείτε να αποτιμήσετε το γέλιο στη ζωή σας; 
Καταγγέλλω την Ρωσική πλουτοκρατία η οποία διοικεί τον αθλητισμό στην αχανή χώρα της Ρωσίας, για αναλγησία αισχίστου είδους: Μέχρι τώρα, μας παίρνανε τους καλούς παίκτες, τώρα μας παίρνουν και τους καλούς κωμικούς. 
Αν είσαι έλληνας με κοινωνική συνείδηση και αυξημένη αίσθηση αλληλεγγύης στον συμπατριώτη σου πρωτίστως, πρέπει να βάλεις το σώμα σου μπροστά και να εμποδίσεις κάθε προσπάθεια εκποίησης των κοινωνικών αξιών μας στο ξένο αγνώστου προελεύσεως κεφάλαιο. Όλοι διαρκείας – μην τα ξαναλέμε… Γίνεστε κουραστικοί, που μας αναγκάζετε να σας τα ξαναγράφουμε.

Αναζήτηση στο site