Άκυρη και άκαιρη ενημέρωση! Για να μαθαίνετε πρώτοι αυτό που θα προτιμούσατε να μη μάθετε ποτέ!

Αντικατασκοπεία

2013-07-21 16:06

Γράφει ο Τζέιμς Ποντ

 

Πολλή συζήτηση έχει ξεσηκωθεί για την πιθανή δουλειά που δεν γίνεται στην προετοιμασία, η οποία φαίνεται κυρίως από την εκτυφλωτική απόδοση της ομάδας, στις φιλικές αναμετρήσεις και την αντίστοιχη εκκωφαντική των παικτών στις δηλώσεις. 
Σε αυτό το σημείο οφείλω να σημειώσω ότι οι πολύ νεώτεροι, είστε πολύ τυχεροί, καθώς την πορεία που πήρε στον Κόκκαλη 15 χρόνια να την διαγράψει, ο Βαγγέλης την ολοκλήρωσε σε λιγότερο από 3. Επομένως, είδατε πολύ περισσότερα, σε πολύ συντομότερο διάστημα, άσχετα αν προλάβατε να τα επεξεργαστείτε, γιατί παιδιά είστε και διαβάζετε ό,τι σας κάτσει στο χέρι και δεν παρακολουθείτε τις εξελίξεις μόνο από εμάς με αποτέλεσμα να μπερδεύεστε και να παιδεύετε και εμάς να σας εξηγούμε τα παρεξηγημένα. Επειδή λοιπόν, όλοι πλέον είστε μεγάλοι, θα σας τα πούμε μία φορά και μέχρι να αλλάξει η διοίκηση, τέτοια συζήτηση να μην ξανανοίξετε:
Είναι γνωστό ότι ο τεραστιομέτοχος του σωματείου στο οποίο θέλει να μοιάσει η Ρεάλ Μαδρίτης όταν μεγαλώσει, (και μάλιστα, όταν χρειαστεί να μετακομίσει, θα χτίσει γήπεδο στο χώρο της ΔΕΘ για να ακολουθήσει τα βήματα της θρυλική πορείας του ηρωικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας) στις προγραμματικές του δηλώσεις, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της κορυφής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αν εσάς αυτό σας φαίνεται ως φαιδρότητα, στους ευρωπαίους εταίρους μας να δείτε. 
Πέραν όμως, από την ευθυμία που προξένησαν οι παραπάνω δηλώσεις, σε πολλούς καχύποπτους και φιλύποπτους αμφιτρύωνες στον ευρωπαϊκό περίγυρο, πυροδότησαν το ενδιαφέρον τους για να ερευνήσουν το, έστω και λίγο μακρινό, ενδεχόμενο, ο τιτάνας της στέπας να σοβαρολογεί. Προκειμένου να διασφαλίσουν εαυτούς από δυσάρεστες εκπλήξεις, έχουν αρχίσει την κατασκοπία των ελληνικών συλλόγων, σε όλα τα επίπεδα.
Οι ευρωπαίοι, πέραν από το γεγονός του εμπειρικού συμπεράσματος, ότι όταν ο μετά κόπων, βασάνων και στησιμάτων δεύτερος, εξαγγέλλει κατάκτηση τροπαίου σύντομα, ο άνετος πρώτος στοχεύει σε αυτήν άμεσα και επικίνδυνα, εξετάζουν σοβαρά και το ενδεχόμενο ο αιμοδότης του βόρειου τμήματος της Σιβηρίας, να ενεργούσε ως προπέτης, για λογαριασμό του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη της Πειραϊκής ΠΑΕ απλά και μόνο για αντιπερισπασμό και διάσπαση της προσοχής της Ευρωπαϊκής ελίτ επάνω στην ομάδα του, για να ενεργεί το πειραϊκό σωματείο μακριά από τα προσκόμματα που θα του θέτανε σε άλλη περίπτωση οι ευρωπαίοι φίλοι. Το τελευταίο μάλιστα σενάριο, συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς, όσο παρατηρούν αμελητέα κίνηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι, τόσο επιβεβαιώνονται οι υποψίες τους επ’ αυτού. 
Σαφώς και στην Πειραϊκή ομάδα, είναι ενήμεροι, για την εν λόγω υπόγεια δραστηριότητα των ευρωπαίων «φίλων» τους και στα πλαίσια της αντικατασκοπίας εντάσσονται, οι προπονήσεις που δεν δείχνουν να έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο, με τους παίκτες να αγωνίζονται στα διπλά σε άγνωστες θέσεις, οι άθλιες εμφανίσεις των τερματοφυλάκων, η ανυπαρξία αμυντικού μέσου και ό,τι γενικά δεν σας κολλάει στο μάτι, οπουδήποτε, (μεταγραφές – προπονητής – διοίκηση – δηλώσεις – απειθαρχία παικτών) όλα μέσα είναι. 
Άρα, μπορείτε να συνεχίσετε να μην κάνετε διακοπές – γιατί ούτε εμείς κάνουμε, αλλά όχι και να ανησυχείτε για το μέλλον της ομάδας. Πηγαίνετε να πάρετε το διαρκείας σας και θα μας θυμηθείτε…

Αναζήτηση στο site